Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αστραπή Κλείτου – Μακεδονικός Φούφα 1-1| φωτο - βίντεο

Ισοπαλία σοκ για τον Μακεδονικό Φούφα
 Για 2η συνεχή χρονιά ο Μακεδονικός Φούφα υποχρεώνεται σε ισοπαλία- σοκ στο γήπεδο του Αργίλου από την Αστραπή Κλείτου.
Πέρσι το 2-0 το 92 έγινε 2-2 στο 94 ενώ φέτος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90 με ένα απίστευτο γκολ και να υποχρεώσουν το Μακεδονικό σε  μια ακόμα απώλεια.


 Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν το ημίχρονο, στην επανάληψη είχαν την πρωτοβουλία αλλά 2ο γκολ δεν πέτυχαν.
Έτσι το Κλείτος με ένα γκολ από το 60 μέτρα κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.
Φάσεις- γκολ
Στο 21ο Τζουβάρας – Σολάκης παίζουν το 1-2 ο πρώτος βγαίνει μόνος απέναντι στον Αθανασιάδη αλλά δεν μπόρεσε να το νικήσει.
Στο 37ο δύσκολη απόκρουση το  Μπίντση σε εκτέλεση φάουλ του Κουλουκίδη και στο 44ο σουτ του Τζουβάρα δύσκολη απόκρουση του Αθανασιάδη στη γωνία του.
Στο επόμενο λεπτό όμως εκτέλεση φάουλ του Γκόλη κεφαλιά Πακάλτση στο παραθυράκι για το 0-1.
Στο 52ο σουτ του Σολάκη από καλή θέση άουτ, στο επόμενο λεπτό ο Σολάκης καθυστέρησε σε καλή αντεπίθεση και χάθηκε η ευκαιρία ενώ στο 58ο κεφαλιά του Φωτιάδη άουτ.
Στο 61ο εκτέλεση φάουλ του Χατζή για το Κλείτος αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι  και λίγο μετά σουτ του Τσιώνη πολύ δύσκολη απόκρουση του Μπίντση στη γωνία του.
Στο 77ο γυριστό σουτ του Σολάκη άουτ και στο 88ο εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη κάτω από τη σέντρα και προς τη περιοχή του, κακός υπολογισμός από τον Μπίντση και 1-1.
Διαιτητής: Κουτσώνας (Παπαδόπουλος- Λαμπριανίδης).
Αστραπή Κλείτου: Αθανασιάδης, Λαζαρίδης, Θαλαλαίος, Τοπαλίδης, Κυριακίδης, Δήμτσιος, Κοντογιώργης (82ο Μπαϊρακτάρης), Βοριαζίδης, Κουλουκίδης (58ο λ.τ. Γκούμας), Τσιώνης.
Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Κοπατσάρης (92ο Ιωακειμίδης), Τσακαλίδης, Πακάλτσης, Τζουβάρας, Γκόλης (63ο Δαλκερανίδης), Σιδηρόπουλος, Χ΄΄ Ρούμπης (86ο Δούφας), Χάιτας, Φωτιάδης, Σολάκης.
Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα
βίντεο: Νίκος Αμπατζίδης