Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Αστραπή Κλείτου 1-4

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Αστραπή επέστρεψε στις επιτυχίες, με ευρύ σκορ.
Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Αρσενίδη άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις, «πλήρωσαν» όμως τις αμυντικές αδυναμίες τους, οι φιλοξενούμενοι του Θεόφιλου Παπαδόπουλου ήταν πολύ αποφασιστικοί.
Στο 1΄ σέντρα-σουτ του Κώστα Νάνου, ο Νότας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και 0-1.


 Στο 5΄ σέντρα του Γκέκα και ο Τάσος Ανδρονικίδης με πλασέ, ισοφάρισε. Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες με τον Γκέκα (σε κενή εστία πλάσαρε άουτ, σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο Αθανασιάδης), στο 27΄ συνδυασμός Καραφυλλίδη, Βοριαζίδη, τελικός αποδέκτης ο Παναγιώτης Τσιώνης, που πέτυχε το 1-2.
Στο 30΄ και 35΄ οι Βοριαζίδης, Παπαδόπουλος, αστόχησαν από πολύ καλή θέση, στο 55΄ ο Βασίλης Κουλουκίδης με φάουλ από τα 35 μέτρα, έκανε το 1-3.
 Στο 70΄ ο Βοριαζίδης σε τετ-α-τετ, έστειλε την μπάλα άουτ, στο 90΄ σέντρα του Παπαδόπουλου κι ο Κώστας Καραφυλλίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έκανε το 1-4.
Μέτρια η διαιτησία του Τσιμεντερίδη (Παπαδόπουλος, Μπακατάρη), στο 65΄ απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Χρ. Τσιντό για σκληρό μαρκάρισμα, οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι η απόφαση ήταν αυστηρή κι ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί σε άλλη φάση ο Καραφυλλίδης. 
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Νότας, Π. Τσιντός, Κουτσομήτρος, Αραμπατζής (78΄ Λούσιος), ΦΑΧΑΝΤΙΔΗΣ, Τσόμπο, Γκέκας (57΄ Δημητριάδης), ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ, Χρ. Τσιντός, Κοσμίδης (70΄ Καλογιαννίδης), ΠΑΡΛΑΝΗΣ.
Αστραπή Κλείτου: Αθανασιάδης, ΚΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, Π. ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Παπαδημητρίου, Ιορδ. Τζαλαζίδης, Νάνος, ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΤΣΙΩΝΗΣ (64΄ Καραμάρκος), Παπαδόπουλος, Κυριακίδης (58΄ Χριστοφορίδης), ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ (90΄ Καγιόγλου).