Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – ΑΕ Ελίμειας 4-2

Αήττητη στον δεύτερο γύρο συνεχίζει η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, που βλέπει με αισιοδοξία την παραμονή. Η ομάδα του Αντώνη Σάκου ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένη και επικράτησε δίκαια, η Ελίμεια παρουσιάστηκε με πολύ νεανικό, αλλά άπειρο σύνολο.
Στο 5΄ σε ανατροπή του Μελισσινού, η Ελίμεια ζήτησε πέναλτι, στο 9΄ ο Ηλίας Σολάκης με «φωτοβολίδα» από τα 35 μέτρα, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.


Στο 25΄ ο Άλντο Τσόμπο με σουτ εκτός περιοχής το 2-0, στο 50΄ φάουλ του Μελισσινού και ο Γιώργος Γιαπράκας με πολύ ωραία κεφαλιά, μείωσε.
Στο 62΄ σε συντονισμένη ενέργεια των παικτών της Αναγέννησης, ο Γκέκας τροφοδότησε τον Σολάκη, που πέτυχε το 3-1, στο 70΄ ο Σολάκης έδωσε στον Σταύρο Γκέκα, που με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-1.
 Στο 75΄ ο Παύλος Μελισσινός με εύστοχο πέναλτι (σε προσπάθειά του, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νίκκου) έκλεισε το σκορ.
 Καλός ο διαιτητής Σωτηριάδης (Τέμης, Μπέλτσου).
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Κυριακίδης, Αραμπατζής (82΄ Φωτίου), ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ, ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, Νίκκου (75΄ Κουρκουτμάνος), Χρ. Τσιντός, ΤΣΟΜΠΟ, Ανδρονικίδης, Δαλκερανίδης (65΄ Κοσμίδης), ΓΚΕΚΑΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ.
ΑΕ Ελίμειας: Ψωμιάδης, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Ζιάγκας, Τσιώγκας (46΄ Μαλούτας), ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ, Αναγνώστου, Καλύβας, Δαλαμάνος (46΄ Καρανάνος), ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ, Μανώλας, Πήττας (63΄ Ζαφειρίδης).