Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Εράτυρας – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-4

Θεαματικό πέρασμα του Μακεδονικού από την Εράτυρα, στο ντέρμπι του Βοΐου. Με ελλείψεις έπαιξαν και οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Παρασκευά είχαν πολύ καλή εμφάνιση, η Αναγέννηση είχε μέτρια εμφάνιση. Στο 4΄ σέντρα του Παπαρίζου, λάθος του Μήλιου και ο Σάκης Τσικόπουλος το 0-1, στο 65΄ ο Θόδωρος Στεργίου ελίχθηκε ωραία και με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 72΄ εντυπωσιακή «κούρσα» του Τσακνάκη και ο Χρήστος Τσιούκρας το 0-3, στο 75΄ ο Χρήστος Τσιούκρας τροφοδότησε τον Παύλο Τσακνάκη, που «έκλεισε» το σκορ.

Παράπονα εξέφρασε η Σιάτιστα από τη διαιτησία του Πελετίδη, στο 88΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Κ. Στεργίου, φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Σιάτιστα.

Αναγέννηση Εράτυρας(Βικιάρης): Ζαρκοδήμος, Κίλης, Μήλιος, Τσιόρκας, Καραμίκα (60΄ Μοράβα), Δημητριάδης, Μαυρίδης, Μούστα, Λαζαρίδης, Αντωνιάδης, Γκαραγκούνης (75΄ Ζιάμος).
Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Βήττας, Π. Μπούρτζος, Τσιαρτσίδης, Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Χρ. Τσιούκρας, Κ. Στεργίου, Θ. Στεργίου (72΄ Γ. Τσιούκρας), Τσακνάκης (80΄ Τ. Ντέρος), Παπαρίζος (65΄ Γκ. Μπούρτζος), Τσικόπουλος.