Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Εράτυρας – Ακ. Π. Βοΐου 2-1 (Βίντεο)

Δραματική νίκη σημείωσε η Αναγέννηση, στο γειτονικό ντέρμπι. Στο 3΄ ο Κίλης έβγαλε σέντρα και ο Κώστας Αποστολόπουλος με κεφαλιά-«ψαράκι» πέτυχε το 1-0, στο 10΄ η Ακαδημία ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού σε σέντρα του Δ. Στεργιόπουλου.
 Στο 35΄ με προσωπική ενέργεια και σουτ στο «Γ» ο Χρήστος Σούλας ισοφάρισε, στο 65΄ πλασέ του Χάλου απέκρουσε ο Ζαρκοδήμος, νέο σουτ του Φασούλα στο οριζόντιο δοκάρι. στο 70΄ σε ανατροπή του Αντωνιάδη από τον λαδά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.


Στις έντονες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν, αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Καραγιάννης, Αλεξίου κι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες.
 Το εκτέλεσε ο Τζιώτζης κι απέκρουσε ο Αποστολίδης! Στο 89΄σέντρα του Κίλη και με «καρφωτή» κεφαλιά ο Χόρχε Τσίτσαρης πέτυχε το 2-1.
 Στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Δημητριάδης.
Αναγέννηση Εράτυρας: Ζαρκοδήμος, Τσιόρκας, Μούστα, Δημητριάδης (80΄ Μήλιος), Κίλης, Τζιώτζης, Αντωνιάδης, Μαυρίδης, Λαζαρίδης, Αποστολόπουλος, Τσίτσαρης.
Ακ. Π. Βοΐου: Αποστολίδης, Δ. Στεργιόπουλος, Καραγιάννης, Αλεξίου, Λαδάς, Χρ. Τουλιόπουλος, Πατούρι, Παπουτσίδης, Χάλος (70΄ Θ. Στεργιόπουλος), Σούλας (70΄ Δ. Τουλιόπουλος), Φασούλας.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Τζουβάρας, Γάτσου