Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Εράτυρας – ΑΕ Κοζάνης 2-2

Ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις έγινε στην Εράτυρα, χωρίς να αναδείξει νικητή. Στο 20΄ λάθος του Μήλιου, «έκλεψε» ο Παύλος Σαμαράς και έκανε το 0-1, στο 48΄ γύρισμα του Μοράβα και ο Χόρχε Τσίτσαρης ισοφάρισε. Στο 60΄ κόρνερ του Βογιατζή και ο Παύλος Σαμαράς με σουτ στην κίνηση, μείωσε, στο 75΄ κόρνερ του Κίλη και ο Δημήτρης Λαζαρίδης με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στο 15΄ πλασέ του Καραγεώργου στο οριζόντιο δοκάρι, στο 83΄ η Εράτυρα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν σουτ του Λαζαρίδη βρήκε στο χέρι αμυντικού.

Διαιτητής: Πελετίδης, με 2 κίτρινες (89΄, 90΄) αποβλήθηκε ο Τσίτσαρης για διαμαρτυρία, με κόκκινη (91΄) ο Παπαθεοδώρου, για σκληρό μαρκάρισμα.
Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος, Δημητριάδης, ΤΣΙΟΡΚΑΣ, Μήλιος, Κίλης, Λαζαρίδης, Μοράβα (67΄ Καραμίκα), Ζιάμος (46΄ Τσίτσαρης), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΣΤΑ, Αντωνιάδης.  
ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Καρανάνος, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, Μαντζώλας, Καραγιαννάκης, ΠΟΖΙΔΗΣ, Μαλούτας (55΄ Παπαθεοδώρου), ΣΑΜΑΡΑΣ (75΄ Αμπατζίδης), Μπαλίτσας, Καραγεώργος, Αντωνόπουλος (65΄ Παπαϊωάννου).