Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου - Αλιάκμων Αιανής 2-1

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου

Άλλη μια νίκη πέτυχε στη Νεάπολη η Ακαδημία Βοϊου, λυγίζοντας την αντίσταση του Αλιάκμονα, που υπέστη την πρώτη του ήττα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύτηκαν, οι φιλοξενούμενοι παρόλο που έπαιζαν με δύο σημαντικές απουσίες (Τσακώνης, Κωστίκας), προσπάθησαν ως το τέλος.
Στο 5΄ σέντρα του Δονούλη και με κεφαλιά ο Χρήστος Σούλας έκανε το 1-0, στο 11΄ διαδοχικά σουτ των Χάλου, Καραγιάννη απέκρουσε ο Μωυσίδης.


Στο 45΄ ο Τσίγγανας με σέντρα-σουτ έκανε το 1-1 (η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι καις τον Στεργιόπουλο), στο 70΄ ισχυρό σουτ του Καραγιάννη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Κουτσογεωργόπουλος βγήκε τετ-α-τετ, όμως έφυγε πολύ πλάγια και έχασε την ευκαιρία, στο 83΄ σέντρα του Ελευθεριάδη, ο Δονούλης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Πεντελή Χάλο, που πέτυχε το 2-1.
Μέτριος ο διαιτητής Πελετίδης (Γεωργιάδης, Μπακατάρη)
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου: Αποστολίδης, ΔΟΝΟΥΛΗΣ, Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Αλεξίου, ΛΑΔΑΣ, Παπουτσίδης (71΄ Φασούλας), Πατούρι, Καραγιάννης, Σ. Στεργιόπουλος (52΄ Ελευθεριάδης), ΧΑΛΟΣ, ΣΟΥΛΑΣ (80΄ Δ. Τουλιόπουλος).
Αλιάκμων Αιανής: Μωυσίδης, Μαρούδης, Σκουτέλας, Σταθόπουλος (90΄ Τζέλος), ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ, ΑΛΚ. ΜΠΟΥΚΟΣ, Κουτσογεωργόπουλος, ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ, Μπούλης (65΄ Κοκκώνας), ΛΑΓΟΣ, Γκόντουρας (80΄ Ντάλης).
Επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης