Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ ΑΕ Περδίκκα – Κοζάνη 2004 2-1

Δύσκολη, αλλά δίκαιη  νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Περδίκκας

Άριστες εντυπώσεις άφησε η νεανική ομάδα της Κοζάνης 2004

 

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη, με ανατροπή (2-1),  πέτυχε ο Περδίκκας απέναντι στην νεανική ομάδα της Κοζάνης 2004. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στο παιχνίδι με οχτώ μικρούς στην βασική τους ενδεκάδα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο κ. Κατακαλίδης αναγκάστηκε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο δύο αλλαγές ύστερα από σοβαρούς τραυματισμούς του Κωνσταντινίδη Δ. στο 14’ και του Ντάμπη στο 36’ .

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό ποιοτικά με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπέρ τους.

Στο α’ ημίχρονο και μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα  προηγήθηκαν με 0-1 και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο, πράγμα που θα έφερνε σε ακόμη δυσκολότερη θέση τη δυνατή, καλογυμνασμένη και νεανική ομάδα του Περδίκκα.

Στο  β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή, εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία αλλά και την αριθμητική τους υπεροχή (63΄κόκκινη κάρτα στο Μυλωνά με δεύτερη κίτρινη) και κατάφεραν  να γυρίσουν τούμπα το ματς και να πάρουν  την πολύτιμη νίκη με 2-1.

 

 Φάσεις και γκολ

Στο 5’ κόρνερ Καλτσούνη, κεφαλιά Παπαντωνίου.

Στο 15’ Τσιντός ωραία στο Λιάπτση, σουτ μέσα από την περιοχή άουτ.

Στο 21’ Καλτσούνης φάουλ – πάσα στον Πιλικίδη, αυτός θα ελιχθεί στην περιοχή, θα πιάσει το συρτό σουτ για να μπλοκάρει ωραία ο Αποστόλου.

Στο 23’ κόρνερ με τον Καλτσούνη, διώχνει ο Αποστόλου η μπάλα θα φτάσει στον Παπαντωνίου, που με φοβερό ανάποδο ψαλιδάκι από τα όρια της μεγάλης περιοχής θα στείλει τη μπάλα σύριζα έξω από τη συμβολή των δοκών.

Στο 29’ ο Καλτσούνης θα βρει με κάθετη μπαλιά τον Πιλικίδη μέσα στην περιοχή αυτός θα ανατραπεί κι ο κ. Μαρόπουλος θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Τζημόπουλος κάνοντας το 0-1.

Στο 41’ μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη 2004 να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν μετά από κόρνερ του Καλτσούνη η μπάλα θα φτάσει στον Πιλικίδη που με αριστοτεχνικό τακουνάκι θα τη στείλει προς τα δίχτυα αλλά ο Αποστόλου ενστικτωδώς θα αποκρούσει σώζοντας την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση.

Στο 51’ σέντρα του Βλάχου, σύγχυση στην άμυνα της Κοζάνης 2004, ο Λιάπτσης βλέπει εκτός θέσης το Λαμπίρη θα προσπαθήσει να τον νικήσει αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

Στο 55’ ο Τσιντός θα εκτελέσει φάουλ μέσα στην περιοχή, κοντινό πλασέ του Γεωργιάδη, λίγο έξω.

Στο 60’ σέντρα σουτ του Λιάπτση αποκρούει δύσκολα ο Λαμπίρης. Η μπάλα θα φτάσει στο Γεωργιάδη που θα πλασάρει άουτ.

Στο 62’ ωραίος συνδυασμός Βλάχου – Τσιντού   ο τελευταίος θα περάσει και τον τερματοφύλακα και ψύχραιμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 72’ δυνατό σουτ του Βλάχου, αποκρούει ωραία ο Λαμπίρης σε κόρνερ.

Στο 76’ ο Λιάπτσης θα βγάλει ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινό πλασέ ο Αρσενίδης Γ. θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή 2-1.

Στο 88’ ευκαιρία για την Κοζάνη 2004 να ισοφαρίσει, όταν ο Παπαντωνίου εκτέλεσε φάουλ μέσα στην μικρή περιοχή, ο Τσατσόπουλος πετάχτηκε έπιασε την κεφαλιά αλλά η ,μπάλα  πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ