Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Περδίκκα – Έλατος Ελάτης 2-2

Σε «βαρύ» γήπεδο και υπό συνεχή βροχή, ο Περδίκκας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή και τις πολλές ευκαιρίες του, απέναντι στη μαχητική Ελάτη.

Δύο γκολ πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο Αντωνόπουλος (στο 14΄ με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής και στο 58΄ σε αντεπίθεση, από μπαλιά του 

Μπισιρίτσα). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με όμορφα σουτ στην κίνηση των Κωστικίδη (στο 71΄ από σέντρα του Βλάχου) και Στάθη Κωνσταντινίδη (στο 74΄ από σέντρα του Κωστικίδη). Στο 87΄ ακυρώθηκε γκολ του Κωστικίδη ως οφσάιντ από τον επόπτη μπαλιάκα σε διαμαρτυρίες, στο 87΄ ο επόπτης Συμεωνίδης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Μπισιρίτσα και χάθηκε ευκαιρία. Σπουδαίες αποκρούσεις έκανε ο τερματοφύλακας Παπακώστας στο 3΄ και 16’ (σε ισάριθμα σουτ του Δημήτρη Κωνσταντινίδη), στο 22΄ (σε τετ-α-τετ του Στάθη Παπαδόπουλου), στο 50΄ (σε πλασέ του Στάθη Κωνσταντινίδη). Στο 40΄ κόρνερ του Βλάχου απέκρουσαν οι αμυντικοί, κεφαλιά του Γ. Αρσενίδη απέκρουσε ο Παπακώστας, «ψαλίδι» του Χρ. Τσιντού ξυστά άουτ! Ίδια τύχη είχαν το πλασέ του Βλάχου (70΄) και η κεφαλιά του Μπισιρίτσα (91΄)
 Μέτριος ο διαιτητής Σπέντζας, με λάθη οι επόπτες Μπαλιάκας, Συμεωνίδης.
Στο 67΄ αποβλήθηκαν Αλ. Αρσενίδης και Αντωνόπουλος, διότι διαπληκτίστηκαν, επίσης με 2η κίτρινη (στο 43΄ και 88΄) ο Γκούμας. 
ΑΕ Περδίκκα(Κατακαλίδης): Κυριακίδης, Π. Τσιντός, ΑΡΓ. ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ, Αλ. Αρσενίδης, Γ. ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ, Χρ. Τσιντός, Νταλάκας, Παπαδόπουλος (50΄ Κουρκουτμάνος), Δ. Κωνσταντινίδης (70΄ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ), Βλάχος (85΄ Γεωργιάδης), ΣΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.
Έλατος Ελάτης (Γκούμας): Παπακώστας, Ντίνας, Γ. ΓΡΙΒΑΣ, Ι. Γρίβας (49΄ Πολίτης), Διαμάντης, Πούλιος, Σ. Μπέσας, Παρτάλης, Πεγκλίδης (40΄ λ.τ. Μπισιρίτσας), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΓΤΖΗΣεπιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης