Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ ΑΕ Ελίμειας – Απόλλων Ακρινής 1-2

Ψυχρολουσία» στις καθυστερήσεις  για τ ην  Ελίμεια

 

Η μπάλα έπαιξε σκληρό παιχνίδι στην Ελίμεια, που αν και καλύτερη, δέχτηκε «ψυχρολουσία» στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Τάκη Αλιατίδη είχε απουσίες, έχασε και τον Κουτζιακουτζίδη, που τραυματίστηκε στο ζέσταμα, αλλά και 2 παίκτες στη διάρκεια, που αποχώρησαν.

Στο 6΄ κεφαλιά του Σοφόγλου πάνω στον τερματοφύλακα, στο 38΄ ο Ατματζίδης (που είχε κίτρινη κάρτα) ανέκοψε αντεπίθεση της Ελίμειας, ο διαιτητής έδειξε πλεονέκτημα, αλλά δεν έδειξε 2η κ.κ.

Στο 54΄ «βαθιά» μπαλιά του Βοριαζίδη, ο Γιώργος Αντωνιάδης στόπαρε και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 67΄ σέντρα του Νίκολι κι ο Περικλής Παπαδόπουλος με «καρφωτή» κεφαλιά, ισοφάρισε.

Στο 80΄ απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Σοφόγλου βγήκε τετ-α-τετ, πλάσαρε, απέκρουσε ο Τσαουσίδης και σε κενή εστία ο Παπαβραμίδης έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα!

Στο 94΄ ο Ζελενίτσας πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Τσαουσίδη και στο επόμενο λεπτό (95΄) λάθος της άμυνας και ο Αντωνιάδης «πάγωσε» το γήπεδο (1-2)!

Με λάθη η διαιτησία  υποστηρίζει η Ελίμεια.

 

ΑΕ Ελίμειας (Αλιατίδης): Καρανάνος, Αραμπατζής, Ρούσης (50΄ λ.τ. Δελλόπουλος), ΑΝΤ. ΜΑΝΩΛΑΣ, Ζελενίτσας, Νικολαϊδης (61΄ Σιδέρης), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Λεωνιδάκης (36΄ λ.τ. Χατελάρι), ΝΙΚΟΛΙ, Παπαβραμίδης, Σοφόγλου.

 

Απόλλων Ακρινής (Ατματζίδης): Τσαουσίδης, Στ. Τσανακτσίδης, Ατματζίδης (46΄ Δενεσίδης), Κλέβι, ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Θ. Αντωνιάδης (74΄ Σισμανίδης), Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Τσαβδαρίδης, Θαλαλαίος (85΄ Θωμαϊδης), ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, Τ. Τσανακτσίδης.

 

Διαιτητής Καρατέρπου

Βοηθοί: Μπισούκης, Τζώρτζος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ