Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Έσπασε το ρόδι η ΑΕΠ μετά από δύο μήνες (φωτο)

Επιστροφή Σαββούδη με χα τρικ   ΑΕΠ Καραγιαννίων – Άρης Μαυροπηγής  5-0
 Κάτω από πολικές θερμοκρασίες (το θερμόμετρο κατά την διάρκεια του αγώνα έδειχνε -3 βαθμούς) οι γηπεδούχοι έχοντας απέναντί τους τον ουραγό της βαθμολογίας έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με πολύ κυκλοφορία της μπάλας και νίκησαν με 5-0.


Φάσεις και γκολ
1΄ ο Σαββούδης θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων από δεξιά θα σουτάρει με δύναμη στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-0.
10΄ ο Τσιαρτσιώτης θα σουτάρει από τα δεξιά απόκρουση από τον Ανδρονικίδη λίγο πριν γίνει κάτοχος ο Σαββούδης μέσα στη μικρή περιοχή θα διώξει ο Μπάρμπας Γρ..
14΄ ο Αλεξανδρής θα γίνει κάτοχος της μπάλας έξω απ’ την περιοχή θα σουτάρει συρτά στη γωνία του Ανδρονικίδη 2-0.
31΄ μόνος απέναντι από τον Ανδρονικίδη ο Κugja αλλά το σουτ που θα κάνει θα περάσει απελπιστικά άουτ.
43΄ ωραία επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων από αριστερά η μπάλα θα φτάσει στον Σαββούδη ο οποίος με ωραίο τρόπο θα αδειάσει τον αντίπαλό του θα μπει στην περιοχή και από πλάγια με σουτ θα κάνει το 3-0.
47΄ η Μαυροπηγή στην πρώτη καλή της στιγμή με τον Μπάρμπα Ανας ο οποίος από δεξιά θα επιχειρήσει σέντρα σουτ η μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και στην συνέχεια άουτ.
56΄ ωραία ο Αλεξανδρής θα βγάλει απέναντι από τον Ανδρονικίδη στο ύψος της μεγάλης τον Σαββούδη δυνατό σουτ κανένα περιθώριο αντίδρασης 4-0.
60΄ ωραία ο Βογδόπουλος θα πεταχτεί πίσω από την πλάτη των αμυντικών κοντρόλ με το στήθος σουτ η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο αριστερό δοκάρι.
63΄ σέντρα του Μπάρμπα Γρ. μέσα στην περιοχή θα πεταχτεί ο Κεϊσογλου ο οποίος θα σουτάρει στην κίνηση ωραία θα διώξει ο Κωστής.
68΄ σουτ του Σαββούδη από πλάγια αριστερά δύσκολα θα απομακρύνει ο Ανδρονικίδης.
79΄ μαγική μπαλιά του Kugjaστον Βογδόπουλο αυτός θα βρεθεί πίσω από τους αμυντικούς και απέναντι από τον τερματοφύλακα θα σουτάρει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα 5-0.
85΄ ο Κεϊσογλου θα εκτελέσει φάουλ μέσα στην περιοχή σουτ του Παναγιωτίδη θα αποκρούσει ο Ζερβανταρίδης στην συνέχεια η μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.
Καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μαλιούρα και των βοηθών του κ. κ. Διαμαντή Γ και Διαμαντή Δ.
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Δημητριάδης) Κωστής Τσίλης (22΄ λ.τ. Πάτσιος) Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Αλεξανδρής Αντάμης (46΄ Αραβόπουλος) Μετικάνος (58΄  Βογδόπουλος)  KugjaΣαββούδης Τσιαρσιώτης     
Άρης Μαυροπηγής(Καραγεωργίου) Ανδρονικίδης (82΄ Βαρβαρούσης)  Μπάρμπας Γρ. Δημητρίου Ευσταθιάδης Αγγελίδης Κεϊσογλου Χαρίτων Αθανασιάδης Τσαρτσιανίδης (56΄ Μελίδης) Μπάρμπας Ανασ  Παναγιωτίδης 
Γ. Αραβόπουλος