Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Έκοψε το σερί της Εράτυρας το Βελβεντό

ΑΣ Βελβεντό – Αναγέννηση Εράτυρας 4-1
Το νικηφόρο σερί της Εράτυρας σταμάτησε στο Βελβεντό, όπου γνώρισε βαριά ήττα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Θωμά Παπαδόπουλου συμπλήρωσαν 4 συνεχόμενες νίκες, με 16-16 γκολ, πιστοποιώντας τη φόρμα που διανύουν.
 Στο 13΄ σέντρα του Μπαλάνη και με πλασέ στην κίνηση ο Ζήνων Πιτσιάβας το 1-0, στο 32΄ φαλτσαριστό σουτ του Τζιώτζη πετάχτηκε και απέκρουσε στο «Γ» ο Καραλίγκας.


 Στο 43΄ σέντρα-«ξυράφι» του Κοριτάρι και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο (κορυφαίος του γηπέδου) Τζίμης Μπαλάνης έκανε το 2-0, στο 48΄ λάθος συνεννόηση Τσιόρκα, Ζαρκοδήμου, πετάχτηκε ο Ζήνων Πιτσιάβας και σε κενή εστία το 3-0.
 Στο 61΄ ο Αλέξης Τυρολόγος με σουτ εκτός περιοχής «κρέμασε» τον Ζαρκοδήμο (4-0), στο 69΄ κόρνερ του Τζιώτζη, απέκρουσε με γροθιές ο Καραλίγκας και με κεφαλιά ο Κώστας Αποστολόπουλος, μείωσε. Στο 72΄ σέντρα του Μούστα ,εντυπωσιακό «ψαλίδι» του Αποστολόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.
Καλή η διαιτησία του Πελετίδη (Χ. Παπαδόπουλος, Δ. Διαμαντής).
ΑΣ Βελβεντό (Παπαδόπουλος Θ.): ΚΑΡΑΛΙΓΚΑΣ, Ταϊρης (61΄ Τσέλα), Καλτσούνης, Σαμαράς, Γκίκας, Τυρολόγος, Ευαγγέλου (80΄ Τσιάμης), ΜΠΑΛΑΝΗΣ, Ζ. ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ, Διβηκέλης, ΚΟΡΙΤΑΡΙ (76΄ Τρίχας).
Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος, Τσιόρκας, Μήλιος, Μούστα, Δημητριάδης (46΄ Τσίτσαρης), Κίλης (78΄ Α. Τσιόρκας), ΤΖΙΩΤΖΗΣ, Αντωνιάδης, Μαυρίδης, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (85΄ Μοράβα), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.