Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ Έβγαζε φωτιές το Βόιο

Ακαδημία Βοΐου – ΑΕ Κοζάνης 4-0
 Με ξέσπασμα επέστρεψε στις νίκες η Ακαδημία Βοΐου και τα… «σπασμένα» πλήρωσε η ΑΕ Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν στην αρχή του δεύτερου μέρους.


Στο 10΄ γυριστή κεφαλιά του Πουλατσόγλου απέκρουσε ο Παπακώστας και το οριζόντιο δοκάρι, στο επόμενο λεπτό «κούρσα» του Χάλου, που ελίχθηκε όμορφα, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον επερχόμενο Δάνη Στεργιόπουλο και 1-0.
Στο 19΄ δυνατό σουτ του Παπανώτα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 24΄ ο Καρανάνος απέκρουσε με υπερένταση δυνατό σουτ του Χάλου.
Στο 26΄ και 35΄ οι Καραγιάννης και Αλεξίου δεν μπόρεσαν να προωθήσουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, σε σέντρες αντίστοιχα των Σ. Στεργιόπουλου, Καραγιάννη.
Σε 23 λεπτά στο β΄ ημίχρονο ήρθαν τρία γκολ, δύο από τον Ραφαήλ Αποστολίδη, στο 47΄ (μετά από σέντρα του Καραγιάννη και λάθος της άμυνας) και στο 60΄ (με δυνατό σουτ, μετά από μπαλιά του Σ. Στεργιόπουλου).
 Στο 70΄ ο Δ. Στεργιόπουλος έδωσε στον Λάμπρο Καραγιάννη, που πλάσαρε εύστοχα (4-0).
 Καλή η διαιτησία του Τσιγγένη (Δ. Διαμαντής, Κωνσταντινίδης).
Ακαδημία Βοΐου (Κάλφας): Παπακώστας, Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (85΄ Δ. Τουλιόπουλος), Ζιώγας, Αλεξίου, Λαδάς, Πατούρι, ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, Σ. Στεργιόπουλος, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΛΟΣ (87΄ Παπουτσίδης), Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (77΄ Φασούλας).
ΑΕ Κοζάνης (Φουρκιώτης): Καρανάνος, Ακριτίδης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, Μαντζώλας, Σαριόγλου (72΄ Καραγιαννάκης), ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ, Παπαϊωάννου, Σαμαράς (36΄ λ.τ. Μαλούτας), Μπαλίτσας, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, Ποζίδης (75΄ Τσαμπούρης).