Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Άνετη νίκη για την ΑΕΠ

Αλιάκμων Αιανής – ΑΕΠ Καραγιαννίων   0 - 2
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο καθάρισαν εύκολα και συνεχίζουν να έχουν επαφή με την κορυφή.
Οι παίκτες της ΑΕΠ για ένα ακόμα παιχνίδι είχαν την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους γηπεδούχους παρά μόνο σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος του αγώνα.


Το φιλμ του αγώνα 
12΄ πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ίττη θα βγάλει σέντρα από δεξιά στην πορεία της μπάλας ο Κωνσταντινίδης σε κενή εστία θα βρει την μπάλα με το καλάμι λίγο άουτ.
17΄ σέντρα από αριστερά του Γκέτσιου ο Παπαδόπουλος με σουτ θα κάνει το 0-1.
32΄ νέα καλή στιγμή για την ΑΕΠ με τον Σαββούδη το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ.
54’  ο Σαββούδης θα μπει στην περιοχή θα περάσει δύο αμυντικούς αλλά πριν σουτάρει θα τον αποκόψει ο Κωστίκας.
59΄ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Χαραλαμπίδης θα παρέμβει και θα κλέψει την μπάλα από πλάγια αριστερά θα σουτάρει με δύναμη η μπάλα θα βρει την συμβολή των δοκών και θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.
Στην συνέχεια της φάσης κάτοχος της μπάλας θα γίνει ο Μετικάνος θα βγάλει δεξιά και πλάγια στον Σαββούδη αυτός θα προωθηθεί την κατάλληλη στιγμή θα σεντράρει ο Κωνσταντινίδης με προβολή θα κάνει το 0-2.
70΄ κόρνερ για την ΑΕΠ εκτελεστής ο Σαββούδης θα στρώσει στον Γκέτσιο έξω απ’ την περιοχή σουτ λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
75΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Μπούλη πάνω απ’ την γραμμή θα διώξει ο Αλεξανδρής.
81΄ επίθεση για την από δεξιά κάτοχος της μπάλας ο Σαββούδης δυνατό σουτ λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπαϊραμίδης με βοηθούς του κ. Κωσταντινίδη Α. και κα. Μπέλτσου.
Αλιάκμων Αιανής(Παπαδόπουλος Βασίλειος) Λαζαρίδης Παπακωνσταντίνου Βαβλιάρας Χ. Κωστίκας Κυριακίδης Χαραλαμπίδης Κοκκώνας Σκουτέλας (78΄ Μαυροδήμος) Ράπτης (55΄ Βαβλιάρας Στ.) Κουτσογεωργόπουλος (67΄ Μπούλης) Τσίγγανας  
ΑΕΠ Καραγιαννίων  (Σαμαράς Ιωάννης) Παπαγερίδης Τσίλης Δημόπουλος Θ. Αλεξανδρής Δημητριάδης Μετικάνος Ίττης Παπαδόπουλος (74΄ Durmishi) Κωσταντινίδης (70΄ Τραπεζανλίδης) Σαββούδης Γκέτσιος (73΄ Αντάμης)