Αρχική

Αφιέρωμα σε ξενιτεμένες (σήμερα) αθλήτριες – το μέλλον του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας αύριο!!! - Νένα Χρυσανθίδου … κερδίζει γιατί τολμάει !!! | φωτο

Όταν πριν μερικά χρόνια- μικρό κοριτσάκι τότε- ξεκινούσε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ τα  πρώτα της  μπασκετικά  βήματα, κανείς  δεν  είχε  την παραμικρή αμφιβολία για  την καλή της εξέλιξη.
Ένα ψηλό  και δυνατό παιδί, με  θάρρος και θράσος που πρωταγωνίστησε από  την αρχή  και μας  ενθουσίασε όλους.


 Ακόμα και όταν για ένα χρονικό διάστημα έλειψε για οικογενειακούς λόγους από την ομάδα, η προσμονή  και εμπιστοσύνη στις ικανότητες  της ήταν  συνυφασμένες με την επιστροφή της και η  ΝΕΝΑ φρόντισε να μην διαψεύσει κανέναν.
Βασικό  στέλεχος των κορασίδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που τον Ιούνιο του 2015 κατετάγη τέταρτη πανελλαδικά, διακρίθηκε και ατομικά με την παρουσία της στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά κατάφερε δε παράλληλα να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμμετέχει στο Πανευρωπαίκό  Κορασίδων το 2015.
Διακρίνεται για την πολύ σκληρή δουλειά στην προπόνηση, καθώς πρώτη ερχόταν και τελευταία έφευγε, γεγονός που σε  συνδυασμό με το ταλέντο της την
κατέστησε πολύ γρήγορα μία δυναμικά ανερχόμενη αθλήτρια.
 Συνδυάζοντας ακέραιο χαραχτήρα, ήθος και μπασκετική παιδεία, κατάφερε φέτος να κατακτήσει μια ακόμη κορυφή.
 Μετά από πρόσκληση βρίσκεται για σπουδές με υποτροφία στο STEVE JOBS COLLEGE , στην ΙΤΑΛΙΑ,  συνδυάζοντας αθλητισμό και σπουδές, καθώς συμμετέχει
σε αθλητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συμβόλαιο με την BULL BASKET  LATINA, ομάδα που επενδύει ακριβώς σε νέα παιδιά.
Ένα κορίτσι με άριστη ποιότητα - λέει ο πρόεδρος Massimiliano Ντι Μαρία - έχει καλές κινήσεις κάτω από το καλάθι, ένα καλό σουτ και φυσικά προσόντα (186 cm). Είναι ένα κορίτσι που αφιερώνεται στο έργο του, η οποία τέθηκε αμέσως στη διάθεση της ομάδας».
Σημαντική στιγμή για την ίδια την ΝΕΝΑ, αλλά και για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ο οποίος επενδύει και δουλεύει καθημερινά για την αθλητική εξέλιξη των νέων κοριτσιών ,πάνω από όλα όμως ενδιαφέρεται για την  μόρφωση και την παιδεία τους, θεωρώντας την πρωταρχική αξία για την ομάδα.
Την λύπη επομένως του αποχωρισμού και της απώλειας πρώτα από όλα ενός εξαιρετικού παιδιού, αλλά και μιας ικανότατης αθλήτριας, υπερκαλύπτει η χαρά ότι δίνεται στην ΝΕΝΑ η δυνατότητα μιας πολλαπλάσιας ωφέλειας. Της ευχόμαστε υγεία και επιτυχία σε όλους τους στόχους της αθλητικούς και μη, την σκεφτόμαστε συνεχώς,  και θα είμαστε πάντα κοντά της.
                                                                                                            Το   Δ.Σ.