Αρχική

Αυτοκτόνησαν οι Warriors, τρομάζουν οι Celtics, στη κορυφή οι Pelicans! (vids)

Utah Jazz-Golden State Warriors 124-123

13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης οι Warriors είχαν προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Και όμως κατάφεραν και το έχασαν. Πιο συγκεκριμένα, το σκορ ήταν 119-123. Ο Beasley μείωσε γρήγορα με τρίποντο, ο Walker έπειτα έκλεψε τη μπάλα για να καρφώσει ο Fontecchio και να δώσει μια μεγάλη νίκη στους Jazz. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Clarkson με 22 πόντους ενώ για τους Warriors που αγωνίστηκαν δίχως τον Curry, ξεχώρισε ο Poole με 36 ο οποίος ήταν μοιραίος στο τέλος και είχε 1/2 βολές.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Phoenix Suns-Boston Celtics 98-125

Αναμφίβολα, η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο NBA είναι η Βοστόνη. Οι Κέλτες μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι με τους Suns επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Tatum και Brown είχαν από 25 πόντους έκαστος όντας οι πρωταγωνιστές όταν η ψαλίδα άνοιξε. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Okogie με 28.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

New Orleans Pelicans-Detroit Pistons 104-98

Μεγάλη νίκη για τους Pelicans που τους οδηγεί στη κορυφή της Δύσης σε συνδυασμό φυσικά με την ήττα των Suns. Το ματς με τους Pelicans ήταν αμφίρροπο μέχρι και το τέλος. Ωστόσο, ο Williamson έδωσε λύσεις στα κρίσιμα σημεία και με 29 προσωπικούς πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Bey με 25.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς

Οι σημερινές αναμερήσεις:

Miami Heat-Los Angeles Clippers 02:30

San Antonio Spurs-Houston Rockets 03:30

Portland Blazers-Denver Nuggets 05:00

 

The post Αυτοκτόνησαν οι Warriors, τρομάζουν οι Celtics, στη κορυφή οι Pelicans! (vids) appeared first on Basketblog.