Αρχική

Α.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ - Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ 0-0

      Κυριακή χθες 08/04/12 και όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Κρόκου αισθάνθηκαν τυχεροί, γιατί παρακολούθησαν ένα αγώνα που δεν έμοιαζε με τίποτα για κατηγορία Γ' τοπικού ποδοσφαίρου!! Ο "Αχιλλεύς" Καρυδίτσας υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Λευκοπηγής. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις πέντε το απόγευμα και από ότι επιβεβαιώνει η βαθμολογική θέση πρόκειται για ένα δυνατό αντίπαλο.
      Ένα ανοιχτό παιχνίδι με βασικές απουσίες και τον δυο ομάδων, το οποίο έδειχνε από την αρχή ότι οποίος καταφέρει να σκοράρει θα είναι και ο νικητής του αγώνα. Ο  "Αχιλλεύς" ήθελε το τρίποντο για να αυξήσει την βαθμολογική του θέση από τον τρίτο που τον οδηγεί στην άνοδο, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος για το γόητρο και για τους φανταστικούς του φιλάθλους που για μια ακόμα φορά δηλώσαν δυναμικό παρών.
      Ένα πρώτο ημίχρονο με παιχνίδι κέντρου, πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, όπου καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου για να ανοίξει το σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με την υπεροχή του σκορ!
      Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ περιμέναμε να δούμε μια πιο δυναμική Καρυδίτσα αποδείχτηκε ότι η ομάδα μας μπήκε πιο αποφασιστική με πολλή πάθος και δύναμη. Κατάφερε δύο κλασικές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ!
      Το θετικό είναι ότι είδαμε ένα σκληρό αλλά ταυτόχρονα όμορφο παιχνίδι από δυο ομάδες οι οποίες κυνηγούν δύο διαφορετικούς στόχους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες και στις δυο ομάδες. Επίσης να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.
 Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής
 
Υ.Γ. Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα έγινε λαχειοφόρος αγορά στο γήπεδο του Πρωτοχωρίου και ο νικητήριος λαχνός με το νούμερο 1275, κερδίζει ένα τραπέζι προσφορά από το κατάστημα "Το Μαειριό". Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του τον Ζάμπακα Ιωάννη.