Αρχική

Ασπράγκαθου Αναστασία & Ηλία Αντιγόνη: Δελφίνια που …πετάνε – Δυναμικό παρών στο πανελλήνιο της Λαμίας με δύο ακόμα επιτυχίες

Τάραξαν τα νερά, με την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους, του 82ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης –ανδρών & γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία τα κορίτσια των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Ασπράγκαθου Αναστασία και Ηλία Αντιγόνη που συμμετείχαν στην διοργάνωση έχοντας πιάσει 5 όρια open.

 

 

Οι ίδιες ξεκίνησαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Λαμίας υποσχόμενες ότι θα καταθέσουν –όπως πάντα- την ολοκληρωτική τους προσπάθεια η οποία και αποδεικνύει τον ζήλο των αθλητριών για νέες προκλήσεις και επιτυχίες αλλά και την πραγματική τους αγάπη/πάθος για την κολύμβηση.

Στο πλευρό τους πάντα  το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας και οι προπονητές που μαζί με τους γονείς και τους φίλους των αθλητών, ζουν μοναδικές και συγκινητικές στιγμές από τα όσα έχουν επιτευχθεί ενώ παράλληλα κάνουν γνωστή την πόλη μας σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι Εμπειρίες, οι επιτυχίες και οι διακρίσεις θέτουν πια περισσότερο στέρεα τη βάση, για μία περισσότερο διεκδικητική σεζόν από τον Σεπτέμβριο τόσο για τους αθλητές σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό.

Με την έκτη και την έβδομη θέση να προστίθενται στις επιτυχίες από τις συμμετοχές στα Πρωταθλήματα των τελευταίων μηνών και με τη συγκέντρωση 6 συνολικά βαθμών (από την μόλις πρώτη συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών) οι προσδοκίες όλων δε μπορεί παρά να μεγαλώνουν. Την ίδια ώρα η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» φαίνεται να σφράγισε την κολυμβητική σεζόν με τον ιδανικότερο τρόπο και να βάζει τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ

www.delfiniaptol.gr

Γραφείο Τύπου