Αρχική

Αποδεσμεύτηκαν από τους Διόσκουρους και οι Σισμάνης και Γκουτζιομήτρος.

Το ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης ανακοινώνει την αποδέσμευση των αθλητών Σισμάνη Βαγγέλη και Γκουτζιομήτρου Ανδρέα.


Το σωματείο μας πριν 3 έτη προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου ανανέωση με την ομάδα να έχει μέσο όρο τα 20 χρόνια πιστεύοντας στο ταλέντο των νέων αθλητών. Όλοι μας είχαν τελειωμένους από το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής και τους διαψεύσαμε. Εμείς δεν προσπαθούμε να προβλέψουμε το μέλλον αλλά να το επινοήσουμε.
Η ομάδα μας επένδυσε πολλά χρήματα στην εξέλιξη των αθλητών της όλα τα προηγούμενα έτη σε προπονητές, γυμναστές, γυμναστήρια, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές οδοιπορικά για πάρα πολλά φιλικά, γήπεδα (εδώ στην Κοζάνη τα πληρώνουμε και αυτά) και ιδιαίτερα με την περυσινή πορεία αναδείχτηκαν αρκετοί από αυτούς.
Πλέον οι οικονομικές απαιτήσεις αυτών των αθλητών είναι τέτοιες που εμείς δεν μπορούμε να καλύψουμε. Μέχρι και σήμερα το σωματείο μας δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν διατηρώντας την αξιοπρέπειά του ψηλά. Έτσι αποφασίσαμε να αφήσουμε όλους τους αθλητές που δεν θέλησαν να μας βοηθήσουν φέτος, να ανοίξουν τα φτερά τους και να βρουν καλύτερα συμβόλαια μια που η αξία τους πλέον είναι μεγαλύτερη.
Στα πικρόχολα σχόλια που γράφονται του τύπου “ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα” από παράγοντες της περιοχής να υπενθυμίσουμε ότι οι Διόσκουροι είναι η μακροβιότερη ομάδα της Κοζάνης στην Γ΄ εθνική με συνέπεια και συνέχεια και πριν γράψουν οτιδήποτε για εμάς ας κάνουν την αυτοκριτική τους πρώτα.
Η φετινή χρονιά για εμάς θα είναι πολύ δύσκολη καθώς από ότι χτίσαμε τα τελευταία χρόνια στο ανδρικό λίγα πράγματα έμειναν, αλλά εμείς με τα “καρφώματα” δελτίων και το κόψιμο του μπάσκετ σε αθλητές δεν θέλουμε να έχουμε σχέση, εμείς τα καρφώματα τα κάνουμε μέσα στο γήπεδο.
Τέλος πρέπει να πούμε ότι η ομάδα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μερικούς αθλητές που φεύγουν επειδή εξελίχθηκαν. Ομάδα είναι όλοι αυτοί που βοηθούν είτε από διοικητικά πόστα είτε που ακολουθούν σαν φίλαθλοι αλλά και οι αθλητές και προπονητές όλων των τμημάτων. Και υπάρχουν πολλοί αθλητές από πίσω που περιμένουν την σειρά τους για να αναδειχθούν και η Διοίκησή μας πιστεύει σε αυτούς. Η πορεία του εφηβικού, παιδικού και προπαιδικού τμήματος μιλάει από μόνη της.
Με τις αποδεσμεύσεις των Σισμάνη και Γκουτζιομήτρο κλείνει ο κύκλος των αποχωρήσεων από την ομάδα των Διόσκουρων.
Ευχαριστούμε τους αθλητές που αποχώρησαν για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
 dioskouroibc.gr