Αρχική

Απάντηση του Παλαιστικού Συλλόγου «Κρότων» στον Μιχάλη Παρμάκη

krotonkozanisΣύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο Μιχάλης Παρμάκης στο kozan.gr, ότι του απαγορεύτηκε να γυμναστεί στην αίθουσα με τα βάρη στο ΔΑΚ Κοζάνης,  έχουμε να πούμε ότι:

Καταρχήν στο χώρο  του γηπέδου που στεγάζεται ο Κρότων υπάρχουν μηχανήματα και όργανα γυμναστικής (βάρη στρώματα κλπ) που ανήκουν στο σύλλογο.

Ο χώρος αυτός είναι κλειδωμένος. Κλειδιά έχουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου και για λόγους ασφαλείας υπάρχουν και στο γήπεδο.

Σήμερα το πρωί  που πήγε αθλητής μας στο γυμναστήριο το βρήκε ανοιχτό και  τον Μιχάλη  Παρμάκη να γυμνάζεται μέσα με παρέα.

Όπως ήταν φυσικό ο αθλητής μας τον ρώτησε πως μπήκε μέσα κι εάν πήρε άδεια από κάπου. Και του είπε ότι θα πάρει τηλέφωνο να ενημερώσει τους υπευθύνους.

Τότε ο μαραθωνοδρόμος άρχισε να φωνάζει και να απειλεί λέγοντας ότι «Αυτό εδώ εγώ θα σας το κλείσω μια μέρα…» και φεύγοντας έκλεισε δυνατά την πόρτα. Φαίνεται ότι ο κ. Παρμάκης τα θεωρεί όλα τσιφλίκι του στο γήπεδο απαξιώντας  όλους και όλα. Το θεωρεί άσκοπο να πάρει έστω και μια τυπική άδεια από τους ανθρώπους που έχουν την αθλητική τους περιουσία κλειδωμένη στο χώρο του γηπέδου.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας

Οι υπεύθυνοι του Κρότων Κοζάνης 

Πηγή: http://matiesstasport.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2653.html?spref=fb

Μου άρεσε(18)Δε μου άρεσε(29)