Αρχική

ΑΟ Καρδίας: Λυπούμαστε για τα γεγονότα που πάνε χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο | βίντεο

Τη δική της θέση διατυπώνει μέσω ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΑΟ Καρδίας, σχετικά με τα όσα συνέβησαν πριν την αναμέτρηση στην Καλαμαριά με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση και να οδηγηθούν αμφότεροι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα περαιτέρω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΟ καρδίας 
«Σχετικά με την αποχώρηση της ομάδος μας μετά τα επεισόδια κατά την προσέλευση της αποστολής για τον αγώνα με τον Απόλλων την 7/5 στο γήπεδο της Καλαμαριάς.
α)η αποστολή της ομάδας προσήλθε κανονικά για τον αγώνα και κατά την είσοδο για τα αποδυτήρια δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τον προπονητή του Απόλλων και άτομα της συνοδείας του.
β) προπηλακίστηκαν και χτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές και παράγοντας της ομάδος μας.
γ) ο προπονητής του Απόλλων οδηγήθηκε αυτεπάγγελτα από την αστυνομία στο Αστυνομικό Μέγαρο προφανώς όχι για φραστικό επεισόδιο όπως ψευδώς γράφτηκε
δ) Αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε γιατί λόγω της βίας η αποστολή μας είχε τρομοκρατηθεί.Θεωρούμε οτι η ασφάλεια και η αξιοπρέπεια των αθλητών μας προηγείται των πάντων!!
ε) η αποστολή συνοδευόμενη από την αστυνομία οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταθέσουμε όλοι τις μαρτυρίες μας.
Στ) Το φύλλο αγώνα συμπληρώθηκε από τον διαιτητή χωρίς την παρουσία μας. Μπροστά στην ασφάλεια των αθλητών μας ουδόλως μας ενδιαφέρουν οι βαθμολογικές απώλειες.
Λυπούμαστε για τα γεγονότα που πάνε χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο αλλά δεν έχουμε καμιά ευθύνη όπως καταμαρτυρούν και τα αστυνομικά όργανα που ήταν παρόντες.
Συγχαρητήρια στην Αστυνομία για την στάση της και στους αθλητές μας για την ψυχραιμία που επέδειξαν.
ΥΓ.1 κ. Νεράτζη αυτή την φιλοξενία είχατε στο πρώτο παιχνίδι από εμάς? Αλήθεια γνωρίζετε την ιστορία του σωματείου που είστε πρόεδρος; Εμείς ξέρουμε ότι οι Πόντιοι είναι φιλόξενοι!!
ΥΓ2 Όσοι δημοσιογράφοι μίλησαν για προβοκάτσια από την ομάδα μας σύντομα θα υποστούν τα νόμιμα της δικαιοσύνης για τα ψεύδη τους.»