Αρχική

Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σίνδου ... ΚΛΙΟΥΤΣ ο ΣΕΑ Κοζάνης

Με 14 αθλητές και μία αθλήτρια συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ το σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαρτίου στο 8ο ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στη Σίνδο. Συνολικά συμμετείχαν 257 αθλητές και αθλήτριες σε έξι κατηγορίες, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και οι αγώνες πολλοί και επίπονοι. Τις καλύτερες θέσεις για το σύλλογό μας κατέκτησαν στους παμπαίδες ο Σιδέρης Θ 25ος  σε 73 συμ., στους εφήβους ο Γεωργούλας Δ. 17ος σε  36 συμ. και στις κορασίδες  η Κασνάκη Ε. 12η σε 27 συμ..

Συμμετείχαν επίσης και αγωνίστηκαν καλά οι Παναγιωτίδης Α., Στεφανίδης Μ., Σημαδόπουλος Κ., Ρήνος Κ., Κούτσιανος Ε., Παυλίτσας Χ., Παυλίτσας Θ., Κύρινας Α., Ιορδανίδης Ι., Ιορδανίδης Θ., Χατζησάββας Ε. και Σκόρδας Χ.  Σημαντική ήταν για το σύλλογό μας η παρουσία του διαιτητή κ. Κασνάκη Σ. που επελέγη να διαιτητεύσει τον τελικό των εφήβων, καθώς και η πρόσκληση του γραμματέα του συλλόγου κ. Διδασκάλου Κ. να κάνει τις απονομές στην κατηγορία των κορασίδων.

Επιστρέφοντας από τη Θεσ/νικη  το βράδυ της Κυριακής,  ο γραμματέας του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Διδασκάλου Κώστας, πήγε στο φανό της Σκ'ρκας. Εκεί ο πάντα ανήσυχος βετεράνος αθλητής του συλλόγου κ. Σιώπης Χρήστος τον ρώτησε όλο ενδιαφέρον. " Τι έφκιασάμι ρα στ' Σίνδου;" και η απάντηση ήταν πλήρως κατατοπιστική "ΚΛΙΟΥΤΣ" !!!!!!!!!!