Αρχική

Ανακοίνωση για την διαιτησία Μαρόπουλου.

Επειδή τα λόγια είναι φτώχια εδώ που έχουμε φτάσει θεωρούμε με κάθε σοβαρότητα ,ότι ο παραπάνω κύριος ως διαιτητής με τις αποφάσεις του μας αδίκησε κατάφορα κατά τη διάρκεια του παχνιδιού αλλά διέσυρε και το όνομα της ομάδας μας ,και τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων που έκαναν περήφανο και γνωστό το χωριό με την αγωνιστική της πορεία τα τελευταία χρόνια .

Ο κύριος Μαρόπουλος έντρομος και μετά απο αρκετέες ώρες αφου τελείωσε το παιχνίδι διέσυρε το όνομα του Βατερού πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα καταγγέλοντας οτι απειλήθηκε η ζωή του από ποδοσφαιριστή της ομάδας μας … Αυτά ειναι γελοιότητες κύριε Μαρόπουλε .
Ένας απλός διαιτητής είστε και όχι μαχητής του δικαίου και της άδικης κοινωνίας που τα βάζει με τον υπόκοσμο και απειλούν τη ζωή του ..
Για το λόγο λοιπόν αυτό και για να απάλλαξουμε τον κ. Μαρόπουλο απο τις φοβίες ζητάμε απο τα άρμόδια οργανα την εξαίρεση του απο τα παιχνίδια μας ..
Μ ε την εξαίρεση του αυτή θα γίνει πραγματικά ήρωας γιατι θα μας γλυτώσει απο πιθανό έμφραγμα η εγκεφαλικό μ αυτά που προσπαθεί να κάνει εντός και εκτός γηπέδου.

Τέλος θεωρούμε άδικη πέρα ως πέρα την τιμωρία με τρεις αγωνιστικές του ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Τραπενζαλίδη ενός ποδοσφαιριστή πού όλα τα χρόνια κοσμεί το ποδόσφαιρο της περιοχής. Ο κ Μαρόπουλος ανακάλυψε οτι ο Τραπενζαλίδης ήταν ο πρωταγωνιστής σε επεισόδιο μετά τη λήξη του παιχνιδιού και όχι ότι βρέθηκε εκεί για να μη συνεχιστεί ο φραστικός καυγάς που είχε ξεκινήσει μεταξύ ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων…
Έλεος κύριε Μαρόπουλε έτσι που πάτε δε θα γλυτώσουμε το έμραγμα ..
Λυπηθείτε μας !!!!
ΤΟ Δ.Σ