Αρχική

Ανακοίνωση-απάντηση Α.Ε. Κοζάνης σε ΤΑΠ (?) Εορδαϊκός

Με μεγάλη μας έκπληξη και λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση του «ΤΑΠ (?) Εορδαϊκός» της 31-3-2014.Δεν συνηθίζουμε να απασχολούμε δυσάρεστα τον τοπικό τύπο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στο όργιο ψεύδους και αλαζονείας που εκτοξεύθηκε εναντίον του σωματείου μας.

Το Σάββατο 29-3-2014 διεξήχθη στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης ο αγώνας Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης – Εορδαϊκός 2007 Πτολ/δας στα πλαίσια της 27ηςαγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.


Ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η διαφορά των 10 βαθμών του πρώτου Εορδαϊκού 2007 Πτολ/δας και της δεύτερης Α.Ε. Κοζάνης, ενώ υπολείπονταν 4 αγώνες, δεν άφηνε κανένα θέμα αμφισβήτησης όσον αφορά τον πρωταθλητή.
Ο αγώνας ήταν ένα δυνατό ντέρμπυ γοήτρου που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων και έληξε ισόπαλος με τις καλύτερες συνθήκες, με χειραψίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και με τους δίκαιους πανηγυρισμούς των παικτών και φιλάθλων του Εορδαϊκού 2007 Πτολ/δας για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή ΕΠΣ Κοζάνης.
Λίγο μετά τη λήξη, κι ενώ οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κοζάνης ήταν ήδη στον χώρο των αποδυτηρίων, οι ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού 2007 Πτολ/δας είχαν μείνει μόνοι τους στον αγωνιστικό χώρο μετά τους πανηγυρισμούς και τις διατάσεις που έκαναν.
Τότε, ο γνωστός και μη εξαιρετέος σε όλο τον νομό, για την από ανέκαθεν προκλητική συμπεριφορά του, ποδοσφαιριστής της ομάδας της Πτολεμαΐδας, χωρίς κανένα προφανή λόγο άρχισε να εξυβρίζει «μάνες και σπίτια» των φιλάθλων που αποχωρούσαν  ήσυχα από το γήπεδο, ενώ ταυτόχρονα έκανε «σπριντ» από το κέντρο του γηπέδου προς τον χώρο των αποδυτηρίων, συνεχίζοντας να εξυβρίζει χυδαία.

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, είμαστε σίγουροι ότι μόνο ένα όνομα θα έρθει στο μυαλό οποιουδήποτε ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο.Προτού υπάρξει κάποια αντίδραση που θα δημιουργούσε προβλήματα, προσέτρεξαν δύο μέλη της διοίκησης και ένας ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Κοζάνης, ηρέμησαν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και τον οδήγησαν στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Μάλιστα λίγο αργότερα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού 2007 Πτολ/δας ήταν έξω από τα αποδυτήρια και συζητούσαν ήρεμα για τον αγώνα.  
Κανένα άλλο δυσάρεστο γεγονός δεν συνέβηκε και πλέον είμαστε βέβαιοι ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης του «Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (?) ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ» ή δεν ήταν παρών στο γήπεδο ή έχει κάποιο κόμπλεξ με τις σχέσεις των δύο πόλεων, όπως αναφέρει.  
Θέλουμε να τονίσουμε ότι η ηθική του σωματείου μας είναι γνωστή σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής (τα τελευταία 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Α’ Τοπικό χωρίς το παραμικρό επεισόδιο) και όχι μόνο (νωρίτερα 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Δ’ Εθνική χωρίς το παραμικρό επεισόδιο και με άριστες σχέσεις με όλες τις ομάδες).  
Όσον αφορά τους τωρινούς υπεύθυνους του σωματείου Εορδαϊκός 2007 Πτολ/δας ή «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΠ (?) ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ», τους ευχαριστούμε για τις υποδείξεις συμπεριφοράς προς τους φιλάθλους μας, διαπιστώνοντας στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Κοζάνης (Πειθαρχικός Έλεγχος – Ποινές Σωματείων) πως τις τελευταίες δύο σαιζόν που ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 ΠΤΟΛ/ΔΑΣ συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα έχει τιμωρηθεί πέντε φορές ως εξής:

Περίοδος 2013-14

29/09/2013 «Είσοδος και απώθηση διαιτητή από φιλάθλους»05/10/2013 «Είσοδος φιλάθλου»

Περίοδος 2012-1318/11/2012 «Είσοδος φιλάθλων»06/01/2013 «Είσοδος φιλάθλων» 03/03/2013 «Είσοδος φιλάθλων»

Τελειώνοντας ευχόμαστε ειλικρινά την άνοδο του Εορδαϊκού 2007 Πτολ/δας στην Γ’ Εθνική μέσα από την δύσκολη διαδικασία των μπαράζ γιατί είναι άδικο η πόλη της Πτολεμαΐδας να μην εκπροσωπείται στις Εθνικές Κατηγορίες.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης