Αρχική

Αναδιάρθρωση: Καθυστερεί η εισήγηση σε Αυγενάκη, τα νέα δεδομένα

Ενστάσεις και προσφυγές ενδέχεται να καθυστερήσουν την τελική πρόταση της SL2 στον Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένο να κατατεθούν οι προτάσεις του ΔΣ της SL2, αναφορικά με τις δύο εισηγήσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση, ώστε να αποφασιστεί ποια τελική πρόταση θα αποσταλεί στον Λευτέρη Αυγενάκη προς υλοποίηση, κατόπιν σχετικής απαίτησης του υφυπουργού Αθλητισμού.

Προκύπτει ωστόσο ότι πάμε για εμπλοκή στη διαδικασία καθώς ο Απόλλωνας Πόντου φέρεται να κατέθεσε προσφυγή κατά της ΕΕ της ΕΠΟ για την απόφαση υποβιβασμού τόσο της ομάδας της Καλαμαριάς όσο και της Κέρκυρας (σειρά αναμένεται να πάρουν και οι Φαίακες με αντίστοιχη κίνηση) στην FL.

Με τις δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν καθώς προσφυγή έχουν κάνει και τα Χανιά γεγονός το οποίο προκάλεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ από τον Ολυμπιακό Βόλου, τα δεδομένα διαφοροποιούνται. Κι αυτό διότι η διαδικασία για την τελική εισήγηση της διοργανώτριας στον Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση, λογικά θα καθυστερήσει μέχρι τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων, ενώ δεν αποκλείεται να «γεννηθούν» νέα θέματα στην πορεία ανάλογα και με τις εξελίξεις.