Αρχική

Αναγέννηση Εράτυρας - Κοζάνη 2004 1-1 10/11/2012

Μοιρασιά  στην ΕράτυραΚοζάνη 2004: Ευχαριστεί την Εράτυρα για τη φιλοξενία
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Εράτυρα όπου Αναγέννηση και Κοζάνη 2004 έμειναν στο 1-1 σε ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας
Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος με πολλές ευκαιρίες ,τρία δοκάρια (δύο για τους φιλοξενούμενους και ένα για τους γηπεδούχους)  και αποτέλεσε "διαφήμιση" για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού.
 

Οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ήταν πολύ δυνατές, πειθαρχημένες και έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο παλεύοντας για την νίκη. Παράλληλα, παρόντες στο γήπεδο ήταν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων, οι οποίοι απόλαυσαν τον αγώνα σε άκρως αθλητικά πλαίσια.

Οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν αρκετές με τις δύο ομάδες να δείχνουν να μη συμβιβάζονται με την ισοπαλία με συνέπεια στα τελευταία λεπτά η μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και το παιχνίδι να μοιάζει ρώσικη ρουλέτα .
H Eράτυρα ευτύχισε να προηγηθεί και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αφού στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου έχασε ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι , αλλά η πολύ καλή Κοζάνη 2004 στη συνέχεια έφτασε στην ισοφάριση και απείλησε στο τέλος την ομάδα του Βασίλη Βικιάρη ακόμη και με ήττα. Φάσεις και γκολ
Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε καλό ποιοτικά ποδόσφαιρο, με τους δύο αντιπάλους να έχουν σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς.
Στο  2’ φάουλ του Φιλιππίδη ο Λαμπίρης θα διώξει σε κόρνερ. Το κόρνερ θα εκτελέσει ο Κίλης, κεφαλιά του Λαζαρίδης από κοντά, άουτ.
Στο 8’ φάουλ του Μαμάτσιου, κεφαλιά Μόσχου, άουτ.
Στο 11΄φάουλ του Μαμάτσιου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Τσατσόπουλος σουτάρει άουτ.   
Στο 22’ ο Φιλιππίδης θα φύγει στην αντεπίθεση θα προλάβει την έξοδο του Λαμπίρη και με ωραίο τρόπο θα γράψει το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 25’ Φιλιππίδης κόρνερ, σουτ Μπαλαμπάνη, άουτ.
Στο 34’ κόρνερ για την Κοζάνη 2004 με το Τζημόπουλο, κεφαλιά του Μόσχου, διώχνει πάνω από τη γραμμή ο Κίλης.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ και μέχρι το 65΄έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς. Ο 15χρονος τερματοφύλακας όμως της Κοζάνης 2004 με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ.
Στο 49’ ο Φιλιππίδης κάθετη μπαλιά στο Μπαλαμπάνη, που θα χάσει το κοντρόλ κι ενώ είναι απέναντι από το Λαμπίρη, θα πλασάρει άουτ.
Στο 52’ ο Φιλιππίδης θα δώσει στο Λαζαρίδη που θα προσπαθήσει να πλασάρει τον Λαμπίρη, ο νεαρός τερματοφύλακας όμως θα πει όχι.
Στο 60’ φάση καρμπόν για τους γηπεδούχους με τον Φιλιππίδη να δίνει στο Λαζαρίδη, το δυνατό σουτ όμως του τελευταίου, μπλοκάρει ο Λαμπίρης.
Στο 62’ κοντινό πλασέ του Μπαλαμπάνη , αποκρούει και πάλι ο Λαμπίρης.
Στο 66’ σέντρα σουτ του Μαμάτσιου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 69’ φάουλ του Κίλη, η μπάλα θα σκάσει στην περιοχή και θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.
 Στη συνέχεια η Κοζάνη 2004 ισορρόπησε ισοφάρισε και μπορούσε στο τέλος να πάρει ακόμα και τη νίκη αφού ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.
Στο 80’ ωραίος συνδυασμός Μαμάτσιου – Σέχι, ο τελευταίος θα βγάλει επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή, οι αμυντικοί θα απομακρύνουν, η μπάλα θα φτάσει στον 14χρονο Πιλικίδη, που με ξερό δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα, θα στείλει τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Ζαρκοδήμου και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 86’ σέντρα του Σέχι στην περιοχή, ο Μαμάτσιος θα σπάσει στο Μυλωνά, που από  καλό σημείο θα πλασάρει άουτ.
Στο 88’ σέντρα του Σέχι στο δεύτερο δοκάρι, μονοκόμματο σουτ  του Μαμάτσιου, αποκρούει ωραία ο Ζαρκοδήμος.
Στο 91’ σέντρα Κίλη, κεφαλιά αδύναμη του Φιλιππίδη μπλοκάρει ο Λαμπίρης.  
Κοζάνη 2004: Ευχαριστεί την Εράτυρα για τη φιλοξενία
Η Κοζάνη 2004 εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση της Αναγέννησης Εράτυρας για τη φιλοξενία που επιφύλασσε στα μέλη της αποστολής της ομάδας .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Κοζάνης 2004 ευχαριστεί δημόσια τη διοίκηση της Εράτυρας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν και την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν όλοι τους (διοίκηση τεχνικό team , ποδοσφαιριστές)στους εκπροσώπους της ομάδας μας, στους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο.
Συμπεριφορές όπως αυτή της ομάδας της Εράτυρας , κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και προάγουν το αθλητικό πνεύμα».
Αναγέννηση Εράτυρας 
Αναγέννηση Εράτυρας  (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος,  Ζιάμος, Κίλης, Κοτλίδας, Μήλιος, Κουτσώνας (75’ Γκαραγκούνης), Μπαλαμπάνης, Λαζαρίδης, Μούστρα, Φιλιππίδης, Καραμίκας.
Κοζάνη 2004 
Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Λαμπίρης, Νούσιας, Παπαδόπουλος (62’ Παπαδημητρίου), Μυλωνάς, Παπαντωνίου, Μαμάτσιος, Μόσχος (46’ Πιλικίδης), Μπακαλίδης (90  Γιαννόπουλος) , Σέχι, Τσατσόπουλος, Τζημόπουλος
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μαρόπουλου (βοηθοί: Στρίφα, Γκέκα)
  
  πηγή http://matiesstasport.blogspot.gr