Αρχική

ΑΜΣ Γαλατινής: Καταγγέλλει τη φιλοξενία, πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Η διοίκηση της Γαλατινής μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Δράσις Τσοτυλίου  εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Σωτηριάδη αλλά καταγγέλλει και την κακή  φιλοξενία που έτυχε  η αποστολή της ομάδας από ορισμένους ανθρώπους της διοίκησης και ποδοσφαιριστές του Τσοτυλίου.

 

Το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Σ' αυτό συνετέλεσε ο διαιτητής του αγώνα κ. Σωτηριάδης  με την συμπαράσταση της γηπεδούχου ομάδας.
Όταν έρχεται η ήττα της ομάδας πολλοί ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες και τα  αίτια  της .
Εμείς αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας πρώτα για την όχι καλή εμφάνιση μας στο παιχνίδι θέλουμε να εκφράσουμε τα πολλά παράπονα μας για τα σφυρίγματα του κ. Σωτηριάδη. 
Δε ψάχνουμε άλλοθι αλλά  την όχι καλή μας εμφάνιση ήρθε να συμπληρώσει και η κακή εμφάνιση του διαιτητή   για να ολοκληρωθεί το σκηνικό της  ήττας
Το χειρότερο όμως απ όλα ήταν  η φιλοξενία και το εχθρικό κλίμα  και τις βιαιότητες που αντιμετωπίσαμε  από τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας.
Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε μέσα από δυσκολίες να κρατήσουμε ποδοσφαιρικά  ζωντανή  τη Γαλατινή. Ότι παλιό και  κακό που μας βαραίνει  να το πετάξουμε και να συνεχίσουμε με γνώμονα  το καλό του αθλήματος.
Για τον λόγο αυτό δεν  θα ξανά ασχοληθούμε  με τους αστάθμητους παράγοντες της διαιτησίας και της ανάρμοστης συμπεριφοράς  των αντιπάλων. 
Η Γαλατινή  εξακολουθεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ηγεσίας της διαιτησίας".
Με τιμή το Δ.Σ του ΑΜΣ Γαλατινής