Αρχική

Αλεξάνδρεια – Μακεδονικός 1-0

Διαιτησία , ατυχία , αστοχία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ήττας του Μακεδονικού μέσα στην Αλεξάνδρεια με σκορ 1-0 .
Μια ήττα που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα ,δίνοντας στην ομάδα της Αλεξάνδρειας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο Μακεδονικός  μπήκε με το μυαλό να προσέξει τα νώτα του.
 Η Αλεξάνδρεια από την άλλη στο πρώτο 20λεπτο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως τίποτα το ιδιαίτερο.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και δημιούργησαν 2-3 προϋποθέσεις για γκολ.


Στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός μπήκε με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς και διάθεση για να σκοράρει. Ήταν πολύ καλύτερος  σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου αναζητώντας το γκολ με όλους τους ποδοσφαιριστές να απαιτούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Δυστυχώς όμως η αστοχία από  τη μία (3 μοναδικά τετ -α τετ) και η διαιτησία από την άλλη (υπάρχει η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Μακεδονικού ) δεν άφησαν την Κοζανίτικη ομάδα να φύγει με κάτι καλό από την Αλεξάνδρεια
Φιλμ του αγώνα :
Στο 21′ μετά από…κόντρες ο Αραπέλης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις έξω.
Στο 25΄ο Ματούλας θα δώσει στον Κουμπούρα , αυτός από πλάγια αριστερά θα μπει στην περιοχή θα κάνει την παράλληλη σέντρα χωρίς όμως να βρεθεί κάποιος επιθετικός να τη σπρώξει στα δίχτυα
Στο 31΄το σουτ του Ματούλα μετά από μπαλιά του Νικολάου, άουτ
Στο 35΄ ο Αραμπατζής με ωραία εκτέλεση φάουλ θα υποχρεώσει τον Βαρυτιμίδη σε μία δύσκολη απόκρουση.
Πρωταγωνιστής ο πορτιέρο του Μακεδονικού και στο 43′ όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Ο Καμπερίδης στο 55′ θα κάνει το σουτ για να αποκρούσει δύσκολα ο Βαρυτιμίδης.
Στο 60′μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού με τον Ζιαζιά να βγάζει τετ α τετ τον Αντωνόπουλο αυτός θα προλάβει την έξοδο του Καρασαββίδη , αλλά θα στείλει τη μπάλα λίγο έξω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Νέα μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότεραγια τον Μακεδονικό όταν με βαθιά μπαλιά ο Κατσίκας θα βγάλει τετ α τετ τον Νικολάου το σουτ του οποίου απο τη μικρή περιοχή θα περάσει έξω.
Στο 64΄νέα μπαλιά πίσω απο την άμυνα του Κατσίκα και νέο τετ α τετ του Νικολάου που θα βιαστεί και το σουτ που θα πιάσει είναι άστοχοΣτο 68′ μετά από κόρνερ του Αραμπατζή και κεφαλιά του Κεστελίδη, πάνω στη γραμμή την μπάλα θα διώξει ο Αργυρόπουλος (προηγήθηκε φάουλ επιθετικό στον Βαρυτιμίδη χωρίς ο διαιτητής να το υποδείξει).
Στο 79′ ο Καμπερίδης με ατομική ενέργεια και σουτ θα στείλει την μπάλα μόλις έξω.
Στο 81′ μετά τη σέντρα του Αραμπατζή, ο Λέκκας απο εμφανή θέση οφσάιτ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 85′ μετά απο σύρραξη που δημιούργησαν οι παίκτες της Αλεξάνδρειας θα αποβληθούν μόνο ο Αραπέλης των γηπεδούχων και ο Κατσίκας του Μακεδονικού που δέχτηκε επίθεση απο όλους σχεδόν τους παίκτες της Αλεξάνδρειας
Στο 91′ μετά τη σέντρα του Αραμπατζή ο Κεστελίδης θα «λυτρώσει» την Αλεξάνδρεια (1-0).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης (91′ Κωνσταντάκος), Βλάχος , Κ. Παπαδόπουλος του Ε., Κεστελίδης , Αραμπατζής , Καμπερίδης , Χατζηβασιλειάδης (78′ Λέκκας), Κ. Παπαδόπουλος του Ηλ. (61′ Νουσιόπουλος), Αραπέλης, Παπαδημητρίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Βαρυτιμίδης, Κυπίρτογλου, Κατσίκας , Μαλούτας, Κουμπούρας, Αργυρόπουλος, Νικολάου , Αντωνόπουλος, Ματούλας , Αντωνόπουλος (84΄Σωτηρόπουλος ), Ζιάζιας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ