Αρχική

ΑΕΠ Κοζάνης: Ξεκινάει το όμορφο ταξίδι της ομάδας μας

 

Με το πρώτο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου, ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος για την ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο αγώνας, ξεκινάει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικο Στάδιο της πόλης μας.Το Σωματείο μας, καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της ευρείας περιοχής, να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει ένα όμορφο αθλητικό απόγευμα.
Πέρα από το ενδιαφέρον παιχνίδι που αναμένεται, η ΑΕΠ Κοζάνης υπέρμαχος του ευ αγωνίζεσθαι, μακριά από στοιχεία βίας και φανατισμών, θα μετατρέπει όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια σε γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η ομάδα μας, δηλώνει έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και παρά τις σημαντικές έλλειψεις (δεν επιτρέπεται λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων η συμμετοχή των Αμινου και Μιγιενγκα), απόντες δε και οι τραυματίες Βασίλτσης και Μιχαηλίδης.
Εισιτήρια θα διατίθενται στα ταμεία του γηπέδου, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και καρτών διαρκείας.
Η τιμή έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδος θα ισχύει για όλες τις γυναίκες, παιδιά και νεολαία κάτω των 18, όπως και δωρεάν είσοδο θα δικαιούνται και οι φοιτητές και άνεργοι, επιδεικνύοντας τις ανάλογες ταυτότητες.