Αρχική

ΑΕΠ Κοζάνης: Άδικη ήττα - Κακό παιχνίδι!

 

Στον κακό…δαίμονα της ΑΕΠ Κοζάνης, εξελίσσεται η Ελασσόνα. Μετά την ήττα σε αγώνα Κυπέλλου στην αρχή της σεζόν, ήρθε χθες και νέα ήττα με 0-1 στον αγώνα του πρωταθλήματος.

Χωρίς η Ελασσόνα, να δημιουργήσει καμμία ευκαιρία, από μια στατική φάση και την δημιουργηθείσα…αναμπουμπούλα, έγινε το 0-1 στο 55′ και στη συνέχεια παίχτηκαν ελάχιστα λεπτά ποδόσφαιρο, αφού ο αντίπαλος κατέφυγε στη μέθοδο…των συνεχών τραυματιών και καθυστερήσεων.

Και εκεί είναι ένα ακόμα πρόβλημα διαιτησίας στη Γ’ Εθνική, καθώς οι νεαροί διαιτητές δεν μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο, δείχνοντας π.χ. κάρτες για να μην μετατρέπεται ο αγώνας σε κωμωδία.

Η ΑΕΠ Κοζάνης δεν ήταν καλή στον χθεσινό αγώνα, καθώς παίκτες-βαρόμετρα, δεν ήταν σε καλή μέρα.Παρ’ όλα αυτά, είχε τις ευκαιρίες της (δοκάρι στο 0-0 με τον Δαλλη,τεράστια φάση με Κουλούσια), αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Κρίμα, καθώς η ομάδα, απέκτησε μια καινούργια ταυτότητα, με καλή αμυντική λειτουργία και πειθαρχία στο παιχνίδι της και η νέα ήττα ρίχνει και πάλι …σκοτάδι.

Στα θετικά του χθεσινού αγώνα, η πολύ καλή παρουσία του Μιγιενγκα, που φάνηκε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος, καθώς και η ενθαρρυντική εμφάνιση του 22χρονου νεοαποκτηθέντος Ποσινακίδη, που έδειξε ότι σύντομα θα διεκδικεί θέση βασικού.

aepfc.gr