Αρχική

Έσπερος Λαμίας: Ανακοίνωσε τον Ιωάννη Πρόδρομο!

Σημαντική ενίσχυση στη ρακέτα για τον Έσπερο Λαμίας ο οποίος λίγες ώρες πριν ανακοίνωσε τον Ιωάννη Πρόδρομο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πρόδρομος αγωνίζεται στη θέση του forward και μέχρι πρότεινος αγωνιζόταν με τον ΑΠ.Α.Σ. Νάξου ”Τα Φανάρια” ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με ομάδες της Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ανακοινώνει την συνεργασία μας με τον αθλητή ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ. Ο Γιάννης Προδρόμου αγωνίζεται στην θέση του forword και κατά την φετινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα ΑΠ.Α.Σ. Νάξου ‘’Τα Φανάρια’’, στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής Κατηγορίας. Ο αθλητής Γιάννης Προδρόμου έχει υψηλού επιπέδου παραστάσεις και μεγάλη αγωνιστική εμπειρία , μιάς και έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και διακρίνεται για την δυναμική του παρουσία ,το πάθος του για διάκριση, την ευχέρειά του στο σκοράρισμα και την μαχητικότητά του στα αμυντικά του καθήκοντα. Φρονούμε ότι θα βοηθήσει αποτελεσματικά την ομάδα μας ,ώστε να φθάσουμε με επιτυχία στους φετινούς στόχους μας. Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα ΑΠ.Α.Σ.Νάξου ‘’Τα Φανάρια’’ , που επέτρεψε την μεταγραφή ενός πρωταγωνιστή βασικού της παίκτη, στην ομάδα μας. Καλώς Όρισες Γιάννη και σου ευχόμαστε υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου».

The post Έσπερος Λαμίας: Ανακοίνωσε τον Ιωάννη Πρόδρομο! appeared first on Basketblog.