Αρχική

Ένα μετάλλιο…πολλά συγχαρητήρια

Με ένα μετάλλιο, αλλά και πολλά συγχαρητήρια για τη συνολική εμφάνιση της ομάδας επέστρεψε από την Πορταριά η αποστολή του Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

Το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός του αντιπάλου και η αγωνιστικότητα ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά των αθλητών και αθλητριών, κάτι που αναγνωρίστηκε και επαινέθηκε από παράγοντες και διοργανωτές. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Ζέρβας που τυπικά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Α.Σ. Πρόοδος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων. Ο Θόδωρος Χριστοδούλου στην ίδια κατηγορία έφτασε στην πηγή κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στο Νο 2 των αγώνων, αλλά δεν κατάφερε για έναν πόντο να μπει κι αυτός στην τετράδα των μεταλλίων. Στην κατηγορία των παίδων ο Αλ.  Παναγιωτίδης από 17ος που πήγε πήρε τη 12η θέση, ο Δημ. Γεωργούλας από 23ος πήρε τη 19η θέση, ενώ ο ανάλογες θέσεις πήραν και οι Βασ. Μίχος και Λάζ. Πάικος. Στους παμπαίδες εξαιρετικές εμφανίσεις και νίκες πέτυχαν οι Δημ. Πάικος και Ασ. Τσιφτσής.

Στις κορασίδες η Ευ. Κασνάκη συνέχισε την πολύ καλή της πορεία και η Όλγα Ραφαηλίδου στην παρθενική της εμφάνιση ήταν ανταγωνιστική και πέτυχε και την πρώτη της νίκη. Τέλος η Κ. Χατζηπαυλίδου επίσης στην πρώτη της εμφάνιση σε επίσημο αγώνα έδειξε πως διαθέτει μεγάλο ταλέντο και θέληση αφού «κοίταξε στα μάτια» την αφρόκρεμα του γυναικείου πινγκ-πονγκ, αθλήτριες που κατέχουν τις πρώτες θέσεις στην πανελλήνια κατάταξη και είναι μέλη των εθνικών μας ομάδων.