Αρχική

Άρχισε η μεταγραφική περίοδος για τους Διόσκουρους

Το ΔΣ των Διόσκουρων αφού έκανε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς αποφάσισε να συνεχίσει στο επιτυχημένο μοντέλο που θέλει να δίνει ευκαιρίες σε νέους και ελπιδοφόρους αθλητές.
Οι Διόσκουροι θέλοντας να επιβραβεύσουν τους αθλητές τους, που πέρυσι βοήθησαν την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη καμπή, πρόσφεραν συνέχιση της συνεργασίας σε όλους πιστεύοντας ότι φέτος μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα ένα σκαλοπάτι ψηλότερα.


Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πρώτοι που δέχτηκαν την ανανέωση της συνεργασίας ήταν ο Σωτήρης Ντόβας και ο Βαγγέλης Σισμάνης δίνοντας υποσχέσεις για καυτή περιφέρεια την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίστηκε με τον Μάριο Σκορδάρη, τον Ντίνο Γκοβεδάρο και τους ψηλούς Τηλέμαχο Καρανώτα και Νίκο Ανδρίτσο σχηματίζοντας έναν πολύ ανταγωνιστικό κορμό για φέτος. Προς στιγμήν σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με έναν ακόμη ψηλό.
Πλέον οι Διόσκουροι θα περιμένουν να δουν αν οι έφηβοι που έδωσαν πανελλαδικές θα επιλέξουν την Κοζάνη ή κάποια άλλη πόλη για τις σπουδές τους αλλά και την εξέλιξη των παικτών που προέρχονται από τις υποδομές και αυτήν την περίοδο δοκιμάζονται στο ανδρικό τμήμα με εντατικές προπονήσεις και μετά θα κινηθούν για την απόκτηση των παικτών που θα απαιτηθούν.