Αρχική

Άρης Αργίλου: Aνακαλούμε την ανακοίνωση μας στις 14/05/2015 μετον τίτλο “Ντροπή και Αίσχος”

aris argilou Όπως δηλώσαμε στην ανακοίνωση μας στις 14/05/2015 με αρ. Πρωτ. 51, έτσι και τώρα, δηλώνουμε ότι ο σύλλογος μας ανέκαθεν αυτό που διεκδικούσε ήταν το δίκαιο και το σωστό βάση των κανονισμών και των αρχών που διέπουν το χώρο του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς εμείς οι ίδιοι παραβιάσαμε τον Πειθαρχικό Κώδικα και γι’ αυτό οφείλουμε να αναγνωρίσουμε δημόσια το λάθος μας.

Παραβιάσαμε το άρθρο 25, παρ.1 του Π.Κ. (Δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και ομάδων). Γι’ αυτό:

1) Ανακαλούμε από την ανακοίνωση μας στις 14/05/2015 με αρ. Πρωτ. 51. τον τίτλο “Ντροπή και Αίσχος”, ανακαλούμε όλη την παράγραφο που λέει “Ντροπή και αίσχος! Αυτές οι δύο λέξεις μπορούν στο ελάχιστο να περιγράψουν τις πράξεις της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.” καθώς και την παράγραφο “Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης με ανακοίνωση της στις 13-5-2015 και αρ.πρωτ. 326 παραβιάζει τους κανονισμούς σε βάρος ερασιτεχνικών σωματείων.“ και δηλώνουμε ότι:

η Ε.Π.Σ. Κοζάνης δεν παραβιάζει με αυτήν την ανακοίνωση όλους τους κανονισμούς. Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης, με τη δήλωση της στις 13/05/2015 και αρ.πρωτ. 326, παραβίασε τον Πειθαρχικό Κώδικα στο άρθρο 33 στην παρ.1.

2) Ανακαλούμε από την 8η παράγραφο της ανακοίνωσης μας στις 14/05/2015 με αρ. Πρωτ. 51. τη λέξη “δόλια”. Δηλώνουμε ότι στην πράξη αυτή, της Ε.Π.Σ., δεν εμπεριέχεται δόλος. Η πράξη όμως υφίσταται και είναι αληθινή.

Στόχος μας ήταν και είναι πάντα να υπερισχύει η αλήθεια και το δίκαιο. Γι’ αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι όλα τα υπόλοιπα που αναφέρουμε στις ανακοινώσεις μας είναι γραμμένα ορθά και αποτυπώνουν αληθινά γεγονότα και μόνο, τα οποία μπορούμε να τα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε στιγμή μας ζητηθεί. Σε περίπτωση που γίνουν ποινικά παραπτώματα σε βάρος μας και αν κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο, τότε θα ασκήσουμε το δικαίωμα μας να προσφύγουμε στην Ε.Π.Ο. και στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗΣ Γ. Ιωάννης