Αρχική

«Λουκέτο» στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης - 10 Ευρώ για κάθε αγώνα ζητά η διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κοζάνης

Κώστας Μασμανίδης πρόεδρος Λασσάνη: «Σιδηρά κυρία θέλει να μας το παίξει η κα Φτάκα…»  
 Κλειδωμένο είναι σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου το κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης, αφού η νέα διοίκηση  του Οργανισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κοζάνης ζητά από τους συλλόγους που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις  το ποσό των 10E για κάθε τους αγώνα, έτσι ώστε να πληρώνονται οι υπάλληλοι που το συντηρούν.

Να σημειώσουμε, ότι   σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένοι να γίνουν κάποιοι  αγώνες,  που όπως όλα δείχνουν μάλλον  θα ματαιωθούν.

Ο κ. Μασμανίδης πρόεδρος του Λασσάνη Κοζάνης χαρακτήρισε «Σιδηρά κυρία» την πρόεδρο του Οργανισμού κα Φτάκα λέγοντας επίσης πως «κλείνοντας ένα γυμναστήριο ανοίγεις μια φυλακή». Ο κ. Λουκάς Καραγιανάκης από τους Διόσκουρους Κοζάνης ανέφερε πως πρόκειται για μια «πρωτάκουστη απόφαση»  του Δήμου λέγοντας πως: «αν ο Δήμος δε μπορεί να συντηρήσει 5 κλειστά γυμναστήρια που έχει,  δε χρειάζεται να υπάρχει αθλητισμός στην πόλη μας». Ο κ. Ζηνωννίδης από τον Εθνικό Κοζάνης χαρακτήρισε «τραγική την κατάσταση», καθώς σήμερα στις 6 το απόγευμα η ομάδα του αγωνίζεται για την Α1 χάντμπολ γυναικών με τα Γιαννιτσά. «Απαράδεκτο είναι αυτό που συμβαίνει», είπε ο πρόεδρος του Γυμναστικού Κοζάνης κ.  Παφίλης.