Αρχική

«Αν η ΕΠΟ επιθυμεί αυτή την κατάντια...»

Η Συντονιστική Επιτροπή της Γ’ Εθνικής αναλύει ποιες ενώσεις θίγονται απ’ την αναδιάρθρωση, που χάνουν αρκετές ομάδες και εμφανίζεται αισιόδοξη για δικαίωση του αγώνα!
Αναλυτικά: Πληροφορούμε τις ομάδες που είναι μαζί μας. ότι οι ενέργειες μας την Πολιτεία προχωρούν με θετικό για την ώρα ορίζοντα. Οι προσπάθειές μας θα κορυφωθούν μέσα στη βδομάδα. Έχουμε την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε και ότι ο αγώνας που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα θα δικαιωθεί.

Συνολικά θίγονται 32 Ενώσεις, ενώ αποκτούν ομάδα σε Εθνική κατηγορία, τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και η Λακωνία. Να σημειωθεί ότι με τη λογική της ΕΠΟ, που όλο και συρρικνώνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο- ειδικά με τη διάλυση της Δ΄ Εθνικής, παραμένουν χωρίς ομάδες σε Εθνική κατηγορία, η Ευρυτανία, η Κεφαλλονιά, η Σάμος και η Χίος. Επίσης είναι χαρακτηριστικό, ότι όλο το νησιωτικό Αιγαίο(η ειρωνεία είναι, πως είναι και τόπος καταγωγής του προέδρου της ΕΠΟ), αντιπροσωπεύεται σε Εθνικά πρωταθλήματα μόνο από τη Λέσβο!!!! Αν η ΕΠΟ, επιθυμεί αυτήν την κατάντια του ποδοσφαίρου, εμείς τι να πούμε.... Τέλος καλούμε όλες τις Ενώσεις που θίγονται τα σωματεία τους, έστω και τώρα την τελευταία στιγμή , να έρθουν μαζί μας και να ενώσουμε τις φωνές μας. Ειδικά οι Ενώσεις Αθήνας, που χάνει πέντε ομάδες, Πρέβεζας- Λευκάδας που χάνει τρεις ομάδες, αλλά και αυτές που χάνουν δύο , όπως η Αχαϊα, η Δράμα, η Ημαθία, το Ηράκλειο, η Καρδίτσα, η Μακεδονία, ο Πειραιάς και η Χαλκιδική , έπρεπε ήδη να είχαν κάνει σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, προς υποστήριξη μας και ακόμα θα έπρεπε να είχαν θέσει το θέμα στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας. Τελος, αξιζει να σημειωσουμε, οτι παρα το γεγονος οτι η ΕΠΣ Ηλειας δεν θιγεται (τουλαχιστον για φετος) απο τις σαρωτικες αλλαγες στον ποδοσφαιρικο χαρτη της χωρας, αισθναομαστε την υποχρεωση να ευχαριστησουμε θερμα τον Προεδρο της κ. Αρη Κουλουρη για την ηθικη συμπαρασταση του στην προσπαθεια μας.