Αρχική

fckozani.gr

ΙΣΟΠΑΛΟ 2-2 ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΟΥΦΑ

Δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα έδωσε σήμερα η ΚΟΖΑΝΗ στο ΔΑΚ της Πτολεμαΐδας. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2 και τελικά παραχώρησε ισοπαλία 2-2 σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Τα γκολ σημείωσαν:42’ 0-1 Δούμας62’ 0-2 Χατζηζήσης77’ 1-2 Χαραλαμπίδης85’ 2-2 Χαραλαμπίδης (πέναλντι)

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αναστάσιου-Αθανάσιου Βούρτη. Ο Νάσος που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χάφ έχει παίξει στους Bebides 2000, στον Ατρόμητο Πλαγιαρίου, Θερμαϊκό Θέρμης και ΠΑΟΝΕ. Νάσο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα από τη σημερινή φιλική αναμέτρηση της ΚΟΖΑΝΗΣ με αντίπαλο την ομάδα του Τιτάνα Σερβίων, όπου και επικράτησε με σκορ 2-0. Και τα δυο γκολ σημείωσε ο Ηλίας Τσαγκαλίδης. Το προπονητικό δίδυμο είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλο το μέχρι στιγμής έμψυχο υλικό, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο στρατιωτικό γήπεδο της πόλης...

Διάβασε περισσότερα

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΩΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Άγγελου Τσώτσου. Άγγελε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο ΠΑΡΗΣ ΜΑΓΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Πάρη Μάγγου. Πάρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Ανέστη Κοντογουλίδη! Ανέστη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΖΑΝΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παύλου Τσακιρίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Χατζηζήση. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Ηλία Μαντού. Ηλία σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αμυντικού Θανάση Τρομπούκη. Θανάση σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.