Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Kι ενώ η Κοζάνη χάνεται ..κάποιοι αρμενίζουν !!!

Η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε .Τα ψέματα τελείωσαν κι αυτό που φοβόμασταν(αν και είχαμε ελάχιστες ελπίδες, σωτηρίας)είναι πια πραγματικότητα . Η Κοζάνη έκανε ακόμα ένα πισωγύρισμα και βρίσκεται πλέον στην Δ΄εθνική. Αυτό που μας τρομάζει είναι η πλήρη αδράνεια της διοίκησης. Φύλλο δεν …κουνιέται στη ομάδα και δικαιολογημένα η ανησυχία του κόσμου μεγαλώνει για το μέλλον της . Κανείς δεν δείχνει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά , ενώ πολλοί παίκτες έχουν μείνει ελεύθεροι και τα δελτία που απόμειναν δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα του ενός χεριού.Όλες οι ομάδες ξεκίνησαν τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό σε αντίθεση με την δική μας που ακόμα κάποιοι θέλουν να την κρατούν σε βαθύ λήθαργο.

Η Κοζάνη χάνεται και κάποιοι υπερόπτες υποστηρίζουν οτι "αν θελήσουμε σε μια μέρα θα μαζέψουμε παίκτες και θα κάνουμε ομαδάρα" , (ειναι αυτοί οι ίδιοι υπερόπτες που μας μιλούσαν για πρωταθλητισμό). Χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Αλήθεια τι έχει μείνει ζωντανό από το ένδοξο παρελθόν ,μας!!! ποιος φταίει γι΄αυτήν την κατάντια?

Φταίει ο πρόεδρος οι αμέτοχοι, οι μικροί παίχτες ,ο προπονητής...Φταίνε οι πρώην, οι νυν, οι επόμενοι?? Ο κάθ΄ ένας μας έχει την δική του εκδοχή...την δική του άποψη για το τι φταίει και ανάλογα με το πως λειτουργεί το μυαλό του βγάζει το δικό του συμπέρασμα...
Άλλες εποχές με την πρώτη στραβή θα είχαν πέσει τα τσιμέντα!!! Τώρα δεν κουνιέται φύλλο... Τα τελευταία χρόνια ανεχτήκαμε πολλά ,κατάπιαμε περισσότερα.. Εμείς οι λίγοι..μετρημένοι οπαδοί(έτσι μας αποκάλεσε τελευταία ο γεμάτος αλαζωνεία πρόεδρος μας)βγάζουμε κραυγή αγωνίας... τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιδράσετε και να βάλετε ένα φρένο σε αυτό τον κατήφορο? Άραγε ποια θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι! Αλλά τι λέμε τώρα...ποιο ποτήρι? Αυτό έχει ξεχειλίσει εδώ και πολύ καιρό κι εσείς κύριοι της διοίκησης κλεισμένοι μέσα στο μικρόκοσμό σας τα βλέπετε όλα ρόδινα ..τόσο ρόδινα που φέρατε την ομάδα πάλι με τρία τέσσερα δελτία ξυπνώντας μνήμες παλιών εποχών όταν εμείς οι λίγοι παραλάβαμε την ομάδα διαλυμένη με χωρίς δελτία , καταφέραμε να τη στήσουμε στα πόδια της και σας την παραδώσαμε σε εσάς με τα μεγαλεπήβολα σχέδια!!! για να τη φέρετε στα ίδια και χειρότερα χάλια..

Γι αυτό θα σας παρακαλέσουμε και θα σας προτείνουμε να κάνετε ένα απο τα δύο , αν αγαπάτε φυσικά την ομάδα... Η' Ξυπνήστε η΄σηκωθείτε και φύγετε όσο είναι νωρίς......

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων τα λιοντάρια