Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

handball. Περί ευ αγωνίζεσθαι.

Πληροφορήθηκα  για μία απόφαση της ένωσης μας σύμφωνα με την οποία ο αγώνας κορασίδων μεταξύ Αμυνταίου και Καστοριάς κατοχυρώθηκε με 10-0 στην ομάδα του Αμύντα .

Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ανάπτυξη όταν τα παιχνίδια που κρίνουν τις έστω και λίγες πιθανότητες πρόκρισης μιας ομάδας οπως η δική μας(Καστοριά) στην τελική φάση να κρίνονται στα χαρτιά.
Σε  παιδιά αυτής της ηλικίας  πρέπει να μιλάμε για ευ αγωνίζεσθαι και να βρίσκουμε κίνητρα όπως η παρουσία σε τελική φάση .

Το Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι στην πόλη της Καστοριάς και για ένα τρίωρο περίπου ήταν αδύνατη η μετακίνηση λόγο έντονης χιονόπτωσης  που αργότερα γύρισε σε καταιγίδα . Παρά τις προσπάθειες δεν μπορέσαμε να ταξιδέψουμε για την πόλη του Αμυνταίου αφού κατά την διάρκεια της  προσπάθειας συλλογής των κοριτσιών από τον έφορο της ομάδας κ Ζυγούρα είχαμε και ελαφρύ ευτυχώς τροχαίο χωρίς να χτυπήσει κάποιο από τα κορίτσια . Επειδή δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με την υγεία ΠΑΙΔΙΩΝ σταματήσαμε τις προσπάθειες μας περιμένοντας να γίνει αποδεκτό το αίτημα μας για αναβολή του αγώνα .

πηγή: http://www.kastoria4u.gr/sport.html