Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

EΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-0.. Δυναμώνει το Βατερό!

mpesas

 

Φιλική νίκη με 1-0 επί των Γρεβενών Αεράτα πέτυχε ο Εθνικός Βατερού σε φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Βατερό, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι δυο προπονητές Ανδρεόπουλος και Μπαλοδήμος, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, ενώ απουσίαζαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και από τις δυο ομάδες.
Ο Εθνικός Βατερού παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο γεμίζοντας αισιοδοξία τους ανθρώπους του για ακόμα καλύτερη συνέχεια . Η δουλειά του κ. Ανδρεόπουλου αρχίζει να φαίνεται στο χόρτο και είναι σίγουρο πως παιχνίδι με παιχνίδι όταν θα λυθούν και τα πόδια των ποδοσφαιριστών απο την προετοιμασία , το Βατερό θα παρουσιαστεί πολύ δυνατό.

Το συγκρότημα του κ. Μπαλοδήμου σαφώς επηρεασμένο από την προετοιμασία προσπάθησε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να παρουσιαστεί πανέτοιμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής. Σίγουρα χρόνος υπάρχει και είναι δεδομένο ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερο, αποκτώντας ταυτόχρονα και την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Το γκολ για τον Εθνικό πέτυχε ο Παπαδόπουλος στο 2΄.
Οι συνθέσεις των ομάδων

Εθνικός Βατερού (Ανδρεόπουλος): Παπαζώης, Παπαδόπουλος, Σαλονικίδης,Κεντεποζίδης Μ., Στεργίου,Κεντεποζίδης Αλ. Τσακιλτζίδης, Ηλίας, Καπαγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Γιαμουρίδης Γιώργος.Γιαμουρίδης Γιάννης ΄Επαιξαν ακόμα: , Καπαγιαννίδης Α.. Ευκολίδης, Τσαρδακλίδης, Ρότσκος,

Γρεβενά Αεράτα (Νίκος Μπαλοδήμος): Παπατσάνης, Κατσαντώνης, Χριστούλης, Δημητριάδης, Νασιόπουλος, Θ. Δημόπουλος, Λιάμπας, Λάλλος. Θ, Σέργιος Μπαλοδήμος, Αποστολίδης, Ντινόπουλος, ΄Επαιξαν ακόμα: Αντωνιάδης, Σαμαράς, Μπαζάκας, Γάκης, Ζιώγας Χριστάκης

Δυναμώνει το Βατερό
Άλλους δύο παίκτες ανακοίνωσε το Βατερό που δε σταματά την ενίσχυσή του. Ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γιώργου Τραπενζαλίδη (Ελίμεια )και του νεαρού αριστερού μπακ -χαφ Χρήστου Περιστέρη (Βελβεντό). Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα δώσουν σημαντική βοήθεια στον Εθνικό αλλά θα είναι και δύο χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του κ. Ανδρεόπουλου.
Πληροφορίες της σελίδας μας, αναφέρουν ότι το Βατερό δε σταματά εδώ και αναμένονται άλλες δυο τρεις μεταγραφές που θα προκαλέσουν εντύπωση.