Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

A.Σ.Βελβεντό-Α.Ε.Κοζάνης 2-1 σε φιλικό αγώνα

Πολύ καλό  ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ,μιας που και οι δυο ομάδες βρίσκονται στο μέσο της προετοιμασίας τους, .....

με παίκτες εμφανώς κουρασμένους λόγω του βεβαρημένου προγράμματος προετοιμασίας τους,αλλά με πολλές ωραίες φάσεις και γκόλ, από  δυο ομάδες της  Α΄κατηγορίας που θέλουν να μπούν με το δεξί στο πρωτάθλημα και να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.
Στο Α' ημίχρονο του αγώνα την εδαφική υπεροχή την είχε η ομάδα του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκόρ στο 12 λεπτό της συνάντησης με εκτέλεση πέναλτι του ΜΑΝΔΡΑΛΗ για τους γηπεδούχους,μετά απο ανατροπή του απο τον ΓΑΤΑ τερματοφύλακα της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ και να κάνει το 1-0.
Στο 22 λεπτό της συνάντησης δυνατό σούτ του ΝΕΣΤΟΡΑ για τους γηπεδούχους ,ο ΓΑΤΑΣ εκτινάσεται στο αριστερό  παραθυράκι της εστίας του και διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 30 λεπτό της συνάντησης δυνατό σούτ του ΓΚΙΟΥΡΟΥ για τους φιλοξενούμενους η μπάλα φεύγει λίγο άουτ απο τα δοκάρια του τερματοφύλακα του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
Στο 32 λεπτό της συνάντησης γίνετε το 2-0 για τους γηπεδούχους με εκτέλεση πέναλτι του ΝΕΣΤΟΡΑ  για δεύτερη φορά (φάση ελενχόμενη) και διαμαρτυρίες απο τους παράγοντες της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ,μια φάση που μόνο ο επόπτης την είδε χωρίς  να πάρει θέση ο διαιτητής του αγώνα που ήταν πολύ κοντά.Έτσι τελείωσε το Α' ημίχρονο του αγώνα με λίγες φάσεις και απο τις δυο πλευρές.
Το Β' ημίχρονο ημίχρονο ανήκει εξ΄ολοκλήρου στην Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ που μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο έχασε τουλάχιστον 4 κλασσικές ευκαιρίες με ΠΑΛΟΓΛΟΥ,ΧΙΝΤ,ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ,ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ εκμεταλλευόμενη τους χώρους που έδωσε η γηπεδούχος ομάδα χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη αλλάζοντας το σκηνικό άρδην στο Β' ημίχρονο. Η μείωση του σκόρ σε 2-1 δεν άργησε να έρθει στο 51 λεπτό της συνάντησης με πολύ ωραίο σούτ του ΓΚΙΟΥΡΟΥ μέσα απο την μικρή περιοχή  του τερματοφύλακα του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και από εκείνο το σημείο και ύστερα μέχρι την λήξη του μια ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο και αυτή ήταν  η ομάδα  της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ,που ανάγκασε τους γηπεδούχους να οπισθοχωρήσουν πολύ αλλά η μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι με αποτέλεσμα ο αγώνας να λείξει με 2-1 για τους γηπεδούχους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΑΙ ΑΡΤΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ.