Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

2 αθλητές στην Εθνική ομάδα Τae-Κwon-Do από την Κοζάνη

Αναχώρησε χθες η δεκαεξαμελής αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας μας για την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου την Τετάρτη ξεκινάει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα tae-kwon-do ανδρών – γυναικών και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 15 – 5 – 2010.

8 άνδρες και 8 γυναίκες απαρτίζουν την εθνική μας ομάδα, η οποία προέκυψε μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε πριν από ένα μήνα στην πόλη του Βόλου.

 

Από τον σύλλογο της πόλης μας Μακεδονική Δύναμη θα συμμετάσχουν δύο αθλητές. Ο Μεχτερίδης Στυλιανός, στην κατηγορία των -63 κιλών που αγωνίζεται την Πέμπτη 13 Μαΐου και συμμετέχει για 8η χρονιά σε αποστολές της εθνικής ομάδας της χώρας μας και ο Τζέλλος Νικόλαος, στη κατηγορία των -80 κιλών που αγωνίζεται την Παρασκευή 14 Μαΐου και αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μας κι αυτός, για 8η συνεχή χρονιά.

Όλοι οι αθλητές μετά από μια προετοιμασία ενός μήνα στην Νάουσα, στα 3 – 5 πηγάδια, υπό την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή μας, κύριο Χ. Μέγιερ, δηλώνουν έτοιμοι για την διοργάνωση. Ο προπονητής του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη

κύριος Αλμασίδης Χρήστος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη, δηλώνει ότι οι αθλητές του συλλόγου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση μετά από μια αγωνιστική χρονιά καλής προετοιμασίας αλλά και μετά το τελικό μέρος της προετοιμασίας βέβαια με την εθνική ομάδα υπό την καθοδήγηση του κυρίου Μέγιερ. Ελπίζει και εύχεται μια καλή παρουσία των αθλητών του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας της χώρας μας καλή επιτυχία!