Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

1ο Τουρνουά "Αχίλλειον 2010"

Στο ξενοδοχείο "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ" που βρίσκεται στην καταπληκτική τοποθεσία Άγιος Παύλος Νάουσας (Κουτσούφλιανη, είναι το παραδοσιακό της όνομα), σε υψόμετρο 1.269 μέτρα και 2 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο "Τρία-Πέντε Πηγάδια" του Βερμίου, θα φιλοξενηθεί το 1ο Τουρνουά Υποδομής «Αχίλλειον 2010».

ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 29 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 και αφορά αποκλειστικά ομάδες Παίδων (γενν. 1995-96).

Καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά στις εγκαταστάσεις του "Αχίλλειον" θα βρίσκεται ο σκάουτερ των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστας Μάρκου, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των μικρών άσων και θα επιλέξει τους διακριθέντες για προεπιλογή στην κυανόλευκη ΠΑΕ.
Η κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερις αγώνες, τρεις για την προκριματική φάση και έναν κατάταξης.

Η ευγενική άμιλλα και η φιλία μεταξύ των ομάδων αποτελεί το πρώτο ζητούμενο του τουρνουά. Παράπλευροι στόχοι είναι η συλλογή εμπειριών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των στελεχών των ομάδων, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία των αθλητών, η χαρά του παιχνιδιού για όλους τους πρωταγωνιστές. Στην τελετή λήξης, θα διοργανωθεί γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ, ενώ το πνεύμα της διαιτησίας θα έγκειται στο να απολαύσουν τα παιδιά το παιχνίδι καθώς οι διαιτητές θα συμβάλλουν με τη γνώση και την εμπειρία τους χωρίς περιττές υποδείξεις. Καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ιατρός.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Κύπελλο θα δοθεί στην νικήτρια ομάδα του Ομίλου.
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους πρώτους σκόρερ και τους καλύτερους τερματοφύλακες την ηλικιακής κατηγορίας.
Ειδικό Fair Play βραβείο στην πιο αθλητοπρεπή ομάδα των αγώνων.
Αναμνηστικό έπαθλο συμμετοχής σε κάθε ομάδα.
Μετάλλιο συμμετοχής θα δοθεί σε κάθε αθλητή.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή είναι 110 ευρώ το άτομο, και περιλαμβάνει τη διαμονή στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, καθώς και την πλήρη διατροφή (πρωινό και δύο γεύματα).
Σε περίπτωση που οι ομάδες θελήσουν να μετακινηθούν με έξοδα των διοργανωτών στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας, το κόστος είναι 15 ευρώ ανά άτομο. (Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Hotel ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, 3 - 5 Πηγάδια, Άγιος Παύλος, Περιοχή Κουτσούφλιανη
ΤΚ 59200 Νάουσα
http://www.hotelaxilleion.gr/
e-mail: [email protected]
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γιάννης Σκάρας: 6976-504281, 23320-44111, 23320-44570, 23320-44577, fax:23320-44481.

Χορηγός Επικοινωνίας: MetroTalent της Εφημερίδας Metrosport
http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=917&cid=10

 

 

Το τουρνουά έχει τη σελίδα του στο facebook