Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Το “bwin tour” μόλις άρχισε!

Με στόχο  να ενισχύσει μια από τις κύριες δραστηριότητές της, τις αθλητικές  χορηγίες, στην Ελλάδα, η bwin.com διοργανώνει το “bwin tour 2010”. Με πρωταγωνίστριες τις χορηγίες της στο ποδόσφαιρο, της Milan και της Real, αλλά και τη χορηγία της σε MotoGP και FIBA πραγματοποιεί ένα ταξίδι με τέσσερεις προορισμούς σε τέσσερεις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις!

Από το bwin tour δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παίκτες! Ο διαγωνισμός ανέδειξε έναν νικητή, ο οποίος θα έχει την τύχη να τα ζήσει όλα, από Champions League στο San Siro και Primera Division στο Bernabeu μέχρι το Brno της Τσεχίας και τoν τελικό Mundobasket στην Κωνσταντινούπολη! H No1 on line gaming πλατφόρμα bwin.com επιβεβαιώνει έτσι, γι’ ακόμα μια φορά, την παρουσία της σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα!

Η bwin.com για τη βράβευση του μεγάλου νικητή διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια λαμπερή εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο. Στην τελετή παρευρέθησαν εκπρόσωποι μεγάλων εκδοτικών οργανισμών, δημοσιογράφοι αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κλάδου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Με μοναδική  θέα και πολύ καλή διάθεση, η bwin και οι καλεσμένοι της έδωσαν στο νικητή … «τη βαλίτσα στο χέρι». Ο Νίκος Κ. είναι ο υπερτυχερός της VIP περιοδείας, με πρώτο σταθμό το Μιλάνο και την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μάντσεστερ.

Νίκος Κ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου και  ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα ταξίδια», δήλωσε κατενθουσιασμένος  ο τυχερός της  bwin.

Η bwin.com, πάντα παρούσα στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, σας προσκαλεί όλους να ταξιδέψετε μαζί της!

bwin.com, ο χορηγός των πρωταθλητών!