Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Τουρνουά Panorama street ‘10 χαντμπολ στη Θεσσαλονίκη

Τουρνουά street handball με την επωνυμία “Panorama street ’10” θα διοργανώσει η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ σε συνεργασία με το δήμο Πανοράματος την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 για παιδιά ηλικίας 9-14 ετών.

Η διοργάνωση θα γίνει στο πάρκο Γαλανού (στο κέντρο του δήμου) και θα αρχίσει στις 10 πμ Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη με ενθουσιασμό, χρώματα, μουσική και παιχνίδι . Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παιδιά από σχολεία των δήμων Πανοράματος, Χορτιάτη, Πυλαίας και Θέρμης.. Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Δήμος Πανοράματος, στηρίζουν τα αρτοποιεία ALBUS Λειβαδόπουλος, Οπτικά LOOK και υποστηρίζουν το Ζαχαροπλαστείο ΤΑΣΟΣ, το νερό Ydor Σουρωτής, η Nestle, το καφέ Παραδοσιακό, οι εκτυπώσεις υφασμάτων Ergotyp και η Rufolf chemie

πηγή: http://www.e-handball.gr

Θα έχει ενδιαφέρον για όσουν θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε μια εκδρομούλα στην Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας το ταξίδι με το αθλητικό πνεύμα και την ψυχαγωγία.