Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΣΤΟ 8Ο A CLASS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αναχωρούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, Μεχτερίδης Στέλιος και Τζέλλος Νίκος για το Innsbruck της Αυστρίας. Σκοπός αυτού του ταξιδιού είναι η συμμετοχή τους στο Διεθνές Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και της Αυστριακής Ομοσπονδίας που μάλιστα είναι και  A class βαθμολογούμενο.

Για τους αθλητές μας θα είναι το 8ο Διεθνές πρωτάθλημα που θα λάβουν μέρος από τον Σεπτέμβριο του 2010, έχοντας ήδη συμμετάσχει ενδιάμεσα και σε 4 δεκαπενθήμερα προετοιμασίας στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, φιλοξενήθηκαν στο Ιράν, στην Ισπανία και δύο φορές στην Γερμανία από τις Εθνικές ομάδες αυτών των χωρών. Ήρθαν λοιπόν

σε επαφή με τους συναθλητές τους κάνοντας πολλούς αγώνες μαζί τους, γεγονός που ‘‘πλουτίζει’’ τις εμπειρίες και τις αγωνιστικές τεχνικές τους. Δηλώνουν έτοιμοι λοιπόν οι πρωταθλητές μας γι’ αυτή τη διοργάνωση μιας και εδώ και δέκα μήνες έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα ο Τζέλλος Ν. από τα εφτά πρωταθλήματα που συμμετείχε έχει κατακτήσει 4 χρυσά μετάλλια μέχρι σήμερα που βέβαια του δίνουν την πρώτη θέση στην βαθμολογική λίστα της Ευρωπαϊκής κατάταξης στην ολυμπιακή κατηγορία βάρους – 80 κιλά.

Όλες αυτές οι συμμετοχές των αθλητών του Κοζανίτικου συλλόγου έχουν σαν στόχο την αγωνιστική ετοιμότητα και ωριμότητα των αθλητών ενόψει των μελλοντικών Εθνικών τους υποχρεώσεων που έπονται. Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στον προπονητή.