Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της lefteris

Σπουδαίο διπλό για το Βατερό

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 0-1

Παίζοντα πολύ έξυπνα ο Εθνικός Βατερού κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Κατερίνης και να παραμείνει έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Στο 8’ ο Σακελλαρίδης με πολύ ωραία ενέργεια έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Νάννου μέσα από την περιοχή,.
Στο 30’ έξυπνο συρτό διαγώνιο σουτ του Ζηνόβιου Ν. έφυγε σύρριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 33’ ο Τάσσιος

μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή, βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα αλλά ο Μετικάνος έβγαλε με προβολή σε κόρνερΣτο 35’ δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ του Σαμανίδη έφυγε σύρριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 48’ πολύ δυνατό σουτ του Σαμανίδη κατέληξε στο εξωτερικό των δικτύων της ομάδας του Βατερού.
Στο 50’ ο Καλαϊτζίδης απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε με ωραία ενέργεια ο τερματοφύλακας Ζηνόβιος.
Στο 69’ ο Μετικάνος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία δύο αμυντικών, έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά αλλά ο Σακελλαρίδης απέκρουσε. Η μπάλα καταλήγει στον Παντελίδη που σουτάρει αμέσως και στέλνε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Σακελλαρίδη και γίνεται το 0-1.
Στο 76’ στην παράλληλη σέντρα του Σαμανίδη, ο Κλιάνης έπιασε το απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 85’ ο Σαββίδης έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή αλλά αντί να φύγει γρήγορα έκανε άσχημο κοντρόλ, καθυστέρησε και πρόλαβαν οι αμυντικού και απομάκρυναν τη μπάλα.
Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από απόκρουση αμυντικών του Βατερού σε δύο συνεχόμενα σουτ η μπάλα κατέληξε στον Κλιάνη που έπιασε απευθείας σουτ αλλά η μπάλα και πάλι αποκρούστηκε σχεδόν πάνω από τη γραμμή από τον Σαρίογλου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης Α. με βοηθούς τους κ.κ. Αλβανό και Διαμαντή από το Σύνδεσμο Διαιτητών Χαλκιδικής

Οι συνθέσεις
Εθνικός Κατερίνης: Σακελλαρίδης, Σαββίδης Ν., Θεοδοσιάδης, Τσιμόπουλος, Λαζαρίδης, Ζυγόπουλος (75’ Ζάρκος), Σταλίκας (67’ Κλιάνης), Μπεκιάρης, Τάσσιος, Σαμανίδης (81’ Σαββίδης Σ.), Καλαϊτζίδης,
Εθνικός Βατερού: Ζηνόβιος Β., Ζεϊτίδης (66’ Φαρμάκης), Αποστολίδης, Μετικάνος, Σαριόγλου, Παντελίδης, Κιβρακίδης Κ., Κιβρακίδης Γ., Ζηνόβιος Ν., Νάννος (84’ Τσιώνης), Συμελίδης (89’ Ελευθεριάδης).