Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Σισέ: «Πεινασμένος, ναι… νεκρός, όχι»

 

Είναι αποφασισμένος να βρεθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι

ακόμα ζωντανός… γνωρίζει ότι το έργο του δεν είναι εύκολο, αλλά ποντάρει πολλά στην καλή προβολή του μέσω του Παναθηναϊκού και της ευρωπαϊκής του πορείας.

Η επανεμφάνιση του, έστω και ολιγόλεπτη, στους «τρικολόρ» στο φιλικό με την Ισπανία ήταν μία καλή αφορμή για να δώσει ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του και μία συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι «Eurosport».

«Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα, αλλά τα πήγα καλά. Έδωσα το μάξιμουμ που είχα να προσφέρω. Η Νότια Αφρική είναι ακόμη μακριά. Προσπάθησα να φέρω λίγη φρεσκάδα, λίγη ταχύτητα. Αυτό είναι το στυλ μου, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Είπα ότι πραγματικά θέλω να βρίσκομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα κάνω τα πάντα για το πετύχω. Θέλω να παίξω. Είναι πεινασμένος. Θέλω να αποδείξω ότι δεν είμαι νεκρός. Ο στόχος μου είναι στο τέλος της χρονιάς να βρίσκομαι στο Μουντιάλ του 2010», είπε αρχικά ο Γάλλος σταρ για να επισημάνει στη συνέχεια τα στοιχεία εκείνα που θα συμβάλουν στην επιλογή του από τον Ντομενέκ.

«Η παρουσία μου περνάει μέσα από την ομάδα και μέσα από τις καλές εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο το πρωτάθλημα δεν φτάνει, Αυτή η κλήση μου δίνει περισσότερη χαρά και αυτοπεποίθηση. Ο ερχομός μου στην Ελλάδα ήταν ό,τι καλύτερο. Έπειτα από δυο χρόνια απουσίας στην Εθνική είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Ήθελα λίγο περισσότερη ηρεμία».