Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πρόοδος Κομνηνών - Α.Ε. Ελίμειας

΄΄ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ΄΄
Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο ΚΟΜΝΗΝΩΝ μεταξύ της τοπικής ομάδας και της  Α.Ε.ΕΛΙΜΕΙΑΣ

η ομάδα των Κομνηνών κατάφερε να κερδίσει με σκορ 5-3, αποζημειώνοντας και οι 2 ομάδες, τους φιλάθλους που βρέθηκαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ των δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο ημίχρονο και στο 6'λεπτό της συνάντησης οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με σέντρα του ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗ μετά απο φάουλ η μπάλα πέρασε μπροστά απο πολλούς παίχτες χωρίς κανείς να την ακουμπήσει και να καταλήξει στα δίχτυα του ΖΙΩΓΑ.Στο 8΄σούτ του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ έξω απο την περιοχή απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ.Στο 13' λεπτό της συνάντησης ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ(Απο τους καλύτερους) των ΚΟΜΝΗΝΩΝ έκανε το 2-0 με πολύ ωραίο πλασέ,και στο 18΄λεπτό ο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ για τα Κομνηνά έκανε το 3-0,δείχνοντας ότι το σκορ θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις. Στο 30΄η ομάδα του ΚΡΟΚΟΥ κάνει την πρώτη ευκαιρία με φάουλ του ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗ έξω  από την περιοχή του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ το οποίο φεύγει άουτ.Στο 37' σούτ του ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ έξω από την περιοχή του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ η μπάλα φεύγει άουτ.Στο 40΄λεπτό ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Κρόκου με σούτ του  ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗ, το οποίο βρήκε την κάθετη δοκό του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Έτσι τελείωνει το πρώτο ημίχρονο χωρίς άλλες ευκαιρίες με την ομάδα των ΚΟΜΝΗΝΩΝ να έχει ένα υψηλό σκόρ υπέρ της και να νιώθει περισσότερη άνεση και ασφάλεια από την ομάδα του Κρόκου.
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 47' της αναμέτρησης κεφαλιά του ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ έφυγε άουτ,και στο 56΄σούτ του νεοεισελθόντα ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ φεύγει άουτ.Στο 57'λεπτό με πολύ ωραίο σούτ ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έκανε το 4-0.Απο εκείνο το σημείο και ύστερα  όποιος πίστευε ότι το παιχνίδι τελείωσε είχε άδικο αφού  στο γήπεδο υπήρχε μόνο η ομάδα του Κρόκου,η οποία δεν τα παρατήσε καθόλου αντέδρασε σωστά έτσι όπως αρμόζει  σε ομάδες που πρωταγωνιστούν,βρήκε χώρους, και με κινητήριους μοχλούς τους ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗ, ΜΑΛΟΥΤΑ, ΔΡΑΚΟ, ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑ,με περίσσια ψυχικά αποθέματα έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, με την ομάδα των ΚΟΜΝΗΝΩΝ να αμύνετε μαζικά μένοντας από δυνάμεις στο χώρο του κέντρου.Στο 70'λεπτό με πολύ όμορφο σούτ έξω από την περιοχή ο ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗΣ μειώνει σε 4-1,και στο 73΄ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ με σουτ κάνει το 4-2,δείχνοντας σε όλους ότι το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου δεν ανταποκρινόταν στην δυναμική της ομάδας του Κρόκου.Στο 77' λεπτό μετά από σέντρα του ΤΕΡΖΑΝΙΔΗ ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ πιάνει πολύ ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και βρίσκει την οριζόντια δοκό του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ.Στο 84' λεπτό δυνατό σούτ του ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗ ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας δεν μπορεί να αποκρούσει και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 4-3,δείχνοντας η ομάδα του ΚΡΟΚΟΥ ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση,αφού οι γηπεδούχοι έμειναν απο δυνάμεις, και πιέζοντας πολύ και ψηλά,βρήκε την ευκαιρία ο ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ των γηπεδούχων και έκανε το 5-3 με ωραιό σουτ.Το καλύτερο παιχνίδι της κατηγορίας με πολλές ωραίες φάσεις και γκόλ,και με ανάμεικτα συναισθήματα και για τις δυο ομάδες. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ/Σ της ομάδας του ΚΡΟΚΟΥ,ευχαριστούν τον πρόεδρο και τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας για την άψογη φιλοξενία.

ΚΑΛΗ Η  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΓΩΓΙΑ,ΤΣΑΛΙΔΟΥ,ΠΑΥΛΕΡΟΥ.(5΄καθυστερησεις στο δεύτερο ημίχρονο)

ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ(ΣΙΑΠΑΝΙΔΗΣ)ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ,ΜΑRGARITOV,ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ,ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΑΔΑΜΙΔΗΣ,ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ,ΠΕΪΝΟΥΔΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ,  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.
Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ( ΑΛΙΑΤΙΔΗΣ Δ. ΖΙΩΓΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ,(ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ), ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ,(ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ, ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ,(ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ) ΔΡΑΚΟΣ[Α] , ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΛΟΥΤΑΣ.