Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πρωτάθλημα B' ΕΠΣΚ, 20η αγ.: Ελπίδες ΑΕΚ - Νικηφόρος Κοιλάδας 4-0

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση οι Ελπίδες της ΑΕΚ δεν έδωσαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Κοιλάδα

στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής πού έγινε στο συνθετικό γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης. Οι νεαροί κιτρινόμαυροι, παίζοντας γρήγορα και πειθαρχημένα, κούρασαν τους αντιπάλους τους με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας και διαρκή κατοχή, ενώ οι επιθέσεις των Ελπίδων διαδεχόταν η μία την άλλη. Καλύτερος παίκτης της Κοιλάδας ήταν ο τερματοφύλακας Παπαζώης που μέχρι την αποβολή του στο 65' κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα με διαδοχικές σωτήριες επεμβάσεις.
Στο πρώτο μέρος οι Ελπίδες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ η Κοιλάδα έδειξε ανήμπορη να παρακολουθήσει των ρυθμό των κιτρινόμαυρων.
Στο 7' δυνατό σουτ του Χαρακόπου απέκρουσε δύσκολα ο Παπαζώης, ενώ το ίδιο έκανε και στο 14' σε σουτ του Κυριακίδη. Στο 25' ο Κυριακίδης σε καλή θέση σούταρε άουτ. Στο 30' έγινε το 1-0 όταν από πάσα του Κυριακίδη η μπάλα κοντράρησε σε αμυντικό και κατέληξε στον Βασίλη Σταυριανουδάκη που πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση. Στο 33' ωραίος συνδυασμός Χαρακόπου και Ντούκα με τον τελευταίο σε θέση βολής αλλά το σουτ αποκρούστηκε σωτήρια από τον Παπαζώη. Στο 40' δυνατό σουτ του Χαρακόπου απέκρουσε δύσκολα ο Παπαζώης, στην επαναφορά νέο σουτ του Κυριακίδη από κοντά και νέα σωτήρια απόκρουση του τερματοφύλακα της Κοιλάδας σε κόρνερ. Στο 43' έγινε το 2-0 από ωραίο συνδυασμό των Ελπίδων, με τον Κυριακίδη να κάνει την τελική πάσα στον Δημήτρη Χαρακόπο που με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 45' η Κοιλάδα απείλησε για πρώτη φορά όταν δυνατό φάουλ του Περισανίδη απέκρουσε θεαματικά ο Χλιαράς σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος οι Ελπίδες μπήκαν και πάλι δυνατά στο γήπεδο, αποφασισμένες να σημειώσουν το τρίτο τέρμα που θα "καθάριζε" οριστικά το παιχνίδι. Στο 60' πάσα του Ντούκα στον Σταυριανουδάκη που πλάσαρε μόλις άουτ. Στο 65' η Κοιλάδα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Χαρακόπος έφυγε μόνος του και σούταρε για να αποκρούσει ο εξελθόντας Παπαζώης με τα χέρια έξω από την περιοχή βλέποντας την κόκκινη κάρτα. Την θέση του κάτω από δοκάρια της Κοιλάδας πήρε ο Περισανίδης, καθώς δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Το φάουλ από τη φάση αυτή εκτέλεσε ο Γκάργκας στέλνοντας τη μπάλα σύριζα άουτ. Στο 72' έγινε το 3-0 σε αντεπίθεση των Ελπίδων όταν ο Σταυριανουδάκης έστρωσε στον Δημήτρη Κυριακίδη που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις Ελπίδες να έχουν ένα δοκάρι από βολίδα του Τζέλου στο 81', ενώ στο 85' έγινε το τελικό 4-0 όταν ο Σταυριανουδάκης μπήκε από πλάγια δεξιά και πλάσαρε στην κλειστή γωνία.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Μαλούτας): Χλιαράς, Μπακόλας, Χαϊντούτης, Γκάργκας (71' Μαυρόπουλος), Ντούκα, Ζάμπακας, Τζέλος, Κυριακίδης (66' Μέμα), Ρέββας, Σταυριανουδάκης, Χαρακόπος (66' Βλάχος).
ΚΟΙΛΑΔΑ (Λεονταρίδης): Παπαζώης, Ιωσηφίδης, Π. Κότσκας (70' Τσαντεκίδης), Γ. Παπαδόπουλος (30' Π. Κότσκας), Γ. Σοτολίδης, Κωτίδης, Α. Σοτολίδης, Τσορακλίδης (84' Αλιάδας), Περισανίδης, Λεονταρίδης, Μάνος.
Διαιτητές: Κουντουράκης, Δήμος, Βαξεβάνος.

 

 

πηγή: http://aekozanis.gr/